2777
2789
عنوان

با تجربه های اقدام بیاین کمک در راه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خدا بخواد

اگر برات‌ خیلی مهمه زود باردار شی ی دکتر بهت معرفی کنم

البته کسی نیست تو زمینه ناباروری نشناسه ایشونو

من بعد یکسال با دومین ویزیت پیشش باردار شدم

ولی خب قسمت نبود بمونه سقط ظد

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
الان میتونم بگم یکم درک میکنم. آخه جالبه همه علائم روزهای قبل پریود با اوایل بارداری مطابقت داره آدم ...

اره من حتی این ماه بی بی چکام هاله خیلی خیلی کمرنگ داشتن خیلی امیدوار بودم.ولی خو نشد.خیلی حالم گرفته شد.

ان شاالله به امید خدا

اره من حتی این ماه بی بی چکام هاله خیلی خیلی کمرنگ داشتن خیلی امیدوار بودم.ولی خو نشد.خیلی حالم گرفت ...

توکل بخدا منم یکی از دوستام سه چهار سال ناباروری داشت و دوست نداشت آی یو آی کنه،  یکسال قبل طبیعی باردار شامیدوارم بهمنی زودی باردار بشی می‌دونم چه حس بدیه هر ماه انتظار کشیدن

ان شاالله برای شما هم زود بشه. همین که اختلاف سنی بچه ها میره بالا دوست ندارم. یه مدت خودمون نخواستی ...

اره

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
مگه سقط به اسپرم ضعیف ربطی داره؟

اره

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
ببخشید میتونم بپرسم تعدادشون چقدر بود؟

بله،فک کنم 85میلیون

تعداد معمول چقدر باید باشه؟

نمیدونم،بستگی ب آزمایشگاه داره،قبلا ک دکتر گفت ضعیفه،42میلیون بود