2777
2789
عنوان

با تجربه های اقدام بیاین کمک در راه خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 58 پست
من فقط روزا تخمکگذاری اقدام دارم وتا صبح میخابم ولی هرماه پریود میشم!برا دخترم همون ماه اول شد

البته من یک هفته روز درمیان دارم بعدشم تا آخر سیکل جلوگیری ندارم. حدودا یه ربع بعد از اقدام هم میرم حمام برای غسل

کاش میشد از تجربت استفاده کنم

عزیزم،شوهرمن ب مدت هشت ماه،قرص خورد،هردوماه قرصاش عوض میشد،یه سریاش یادم نیست،اگ بری دکتر زنان واست مینویسه،ولی تا حدودی یادمه قرص ویتامین ای،سی،زینک،اسپریژن،ارژین مکس،فرتیل اید،پودر خرنوب،خردل و جنسینگ قاطی کن،بعد با عسل بده بخوره،روزی دو قاشق،خرما روزی سه تا،موز روری یکی،عرق کاسنی، چهار مغز،سیگار و قلیون و...حذف،البته سیگار میکشه طوری نیست حداقل کم کنه،اگ جنسیت واست مهم نیست،بک شب درمیون از بعد پاکیت برو اقدام،ان شاءالله باردار میشی

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل من. چقدر فاصله افتاده از بارداری اولت؟

دخترم چهارسال و سه ماهشه،شما چی؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
البته من یک هفته روز درمیان دارم بعدشم تا آخر سیکل جلوگیری ندارم. حدودا یه ربع بعد از اقدام هم میرم ...

ان شاءالله میشه،امید ب خدا

اینها فقط برا اسپرم خوبن یا برا انزال و نعوظ هم خوبه

نمیدونم ولی تقویتی ان برا اسپرم خوبن 

بدون آزمایش خون اینهارو داد ؟  یعنی نیاز بود یا فقط برا سومرتقویت دارو میداد

ازمایش داد شوهرم،خیلی ضعیف بود،اینارو خورد بهترشد

دخترم شش سالشه. یک سقط هم حدودا نه ماه قبل داشتم. برای اون بارداری هم دو ماه اقدام کردم 

خب ان شاءالله میشه،نگران نباش،عریزم شاید همسرت ضعیفه چون سقط کردی، تقویتش کن، وقتی باردار شدی فوری برو تحت نظر دکتر تا دارو بخوری  سقط نشه

پس برا انزال و نعوظ فرقی نکرد؟

نمیدونم دقت نکردم

ان شاءالله میشه،امید ب خدا

ان شاالله برای شما هم زود بشه. همین که اختلاف سنی بچه ها میره بالا دوست ندارم. یه مدت خودمون نخواستیم الان هم که میخوایم نمیشه. خودت هم تنبلی تخمدان داری؟