همسر بیش از حد وابسته خانواده مخصوصا مادرش.من از مادرشوهرش ناراضی نیستم یا اونو مقصر نمیدونم موضوع رفتار همسرمه که من خیلی اذیت میشم و به روش نمیارم حساس نشه ولی زندگی برام نمونده همش که اونجاست تا میگم بریم بیرون یا مسافرت میگه بهشون بگم اگه نیان ماهم نمیریم ولی اگه اونا بخوان جایی برن بدون مشورت من قرار میزاره و حتی اگه من نرم باهاشون میره.اگه بیرون بریم یه بستنی بخوریم باید از همون بگیره برای مامانش.به من خرجی نامیده ولی همه چی مثل قرص ویتامین و...واسه مامانش میگیره من میگم باهم بریم خونه مامانت اینا میگه تو بیای از جاشون بلند میشن مامانم چایی میزاره مزاحمته خودش تنها میره.خودش روانشناسه مثلا و چقد میگم بریم پیش یه مشاور زیر بار نمیره.دوس دارم زندگیمو درست کنم.چیکار کنم بنظرتون؟؟؟
..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇 خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو منم خانوادم رو دوست دارم ولی هرچیزی در حد تعادل و حد وسط خوبه نه کم و نه زیاد
بگو از این کارهاش ناراضی هستی
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بچه دار بشید....وابستگیش کم می شه منم اینجوری بودم وابسته بودم اما بعد از پنج شش سال وابستگی م کم ...
وای نه بچه راه حل هیچ مشکلی نیست
بچه فقط دست و پای زن رو به زندگی زنجیر می کنه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
وای نه بچه راه حل هیچ مشکلی نیست بچه فقط دست و پای زن رو به زندگی زنجیر می کنه
مادرشوهری که اهل دخالت باشه و بچشو وابسته بارآورده باشه بعد از نوه دار شدن هم تو تربیت نوه دخالت میکنه و مشکل درست میکنه . باز حتما شوهره میگه تربیت مامانم بهتره فلان کارو انجام بده
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
من انقدر وابسته بودم وقتی از مامانم جداشدم تا دوماه بعد از عروسی مریض بودم..مادر و پدرم اسبابم رو جمع کردن اوردن خونه خودشون و تا ۴ سال باهاشون تو یک ساختمون زندگی کردم
اما ۶ هفت سال بعد از ازدواج به محض اینکه بچه هام رفتن مدرسه دیگه کلا از مامان و بابام جدا شدم مخصوصا عاطفی