2777
2789
عنوان

وابستگی همسر به خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 21 پست
با خودش صحبت کردی و اینها رو گفتی؟  گفتی از این شرایط ناراضی هستی؟  بگو منم خانوادم رو د ...

اینقدر تعصبیه که تا میگم مامانت داد می‌کشه نمیزاره حرف بزنم اصلا ببینه چی می‌خوام بگم.اصلا هم با آهن تند یا لجبازی نمیگما ولی اصلا نمیشه باهاش حرف زد مخصوصا راجب این موضوع

مادرشوهری که اهل دخالت باشه و بچشو وابسته بارآورده باشه بعد از نوه دار شدن هم تو تربیت نوه دخالت میک ...

مادرشوهرش واقعا آدم فتنه ای نیست حتی شنیدم چندبار بهش میگه برو بیشتر پیش زنت باش باهم بیاین و این حرفا ولی گوشش بدهکار نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دار بشید....وابستگیش کم می شه منم اینجوری بودم وابسته بودم اما بعد از پنج شش سال وابستگی م کم ...

اصلا با این شرایط نمیتونم قبول کنم بچه دار شم.شاید نتونستم تحمل کنم یا درست نشد چرا یه طفل معصوم رو اذیت کنیم این وسط

مادرشوهرش واقعا آدم فتنه ای نیست حتی شنیدم چندبار بهش میگه برو بیشتر پیش زنت باش باهم بیاین و این حر ...

برعکس مال من فتنه هست. حالا یه جور دیگه حرف یاد میده 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

همسرتون از این قضیه ناراحت نبود؟

نه تو رابطه ما تاثیر نداشت اصلا.. البته منم عاقل بودم و مسائل رو قاطی نمی کردم ضمن اینکه خونه رایگان داشتیم...همسرم خیلی هم خوشحال بود😆

ولی خوب پدر و مادر من هم خیلی عاقل بودن اصلا تو هیچ مسئله ای نظر نمی دادن و دخالت نمی کردن..ببخشید حمل بر خودستایی نشه هاااا😊😊😊

حال 
اصلا با این شرایط نمیتونم قبول کنم بچه دار شم.شاید نتونستم تحمل کنم یا درست نشد چرا یه طفل معصوم رو ...

من چون خانمم تحملش راحت ترِ خوب..

اما در مورد آقایون فرق می کنه باید دقت بیشتر  تفکر بیشتری انجام بشه

همه چی به خیلی چیزا بستگی داره

حال