همسر بیش از حد وابسته خانواده مخصوصا مادرش.من از مادرشوهرش ناراضی نیستم یا اونو مقصر نمیدونم موضوع رفتار همسرمه که من خیلی اذیت میشم و به روش نمیارم حساس نشه ولی زندگی برام نمونده همش که اونجاست تا میگم بریم بیرون یا مسافرت میگه بهشون بگم اگه نیان ماهم نمیریم ولی اگه اونا بخوان جایی برن بدون مشورت من قرار میزاره و حتی اگه من نرم باهاشون میره.اگه بیرون بریم یه بستنی بخوریم باید از همون بگیره برای مامانش.به من خرجی نامیده ولی همه چی مثل قرص ویتامین و...واسه مامانش میگیره من میگم باهم بریم خونه مامانت اینا میگه تو بیای از جاشون بلند میشن مامانم چایی میزاره مزاحمته خودش تنها میره.خودش روانشناسه مثلا و چقد میگم بریم پیش یه مشاور زیر بار نمیره.دوس دارم زندگیمو درست کنم.چیکار کنم بنظرتون؟؟؟
با خودش صحبت کردی و اینها رو گفتی؟ گفتی از این شرایط ناراضی هستی؟ بگو منم خانوادم رو د ...
اینقدر تعصبیه که تا میگم مامانت داد میکشه نمیزاره حرف بزنم اصلا ببینه چی میخوام بگم.اصلا هم با آهن تند یا لجبازی نمیگما ولی اصلا نمیشه باهاش حرف زد مخصوصا راجب این موضوع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.