2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست داداشم کاش نباشه!😔

1997 بازدید | 18 پست

😭کاش نباشه

همیشه بهم گیر میده و حالم از این رفتارش بهم میخوره بیچاره زن آیندش 

فکر میکنه چون مرده میتونه دستور بده

حتی اجازه ندارم تنهایی یا با دوستام بیرون برم

هیچوقت نمیبخشمش هروز دعوا بحث ...

خوش بحال کسایی ک برادر ندارن😔

نه میتونم گوشی زیاد دستم بگیرم نه میتونم بیرون برم دیگه خسته شدم  انقد راه اومدم😔همش گفتم عیب نداره داداشمه 

ولی ازش متنفرم دیگه

دعا نکن نباشه داداشا همینن دیگ

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری نگو من  تنها داداشم یک ونیم سال پیش شهید شد هر شب خوابش رو میبینم و هر روز گریه میکنم براش دلم برای صداش تنگ شده جوون بود پسرش و ندید و شهید شد دلم میخواد فقط یک لحظه ببینمش قدر داداش تو بدون قدر لحظه ی کنار هم بودنتونو بدون من دلم براش تنگ شده تنگ تنگ تنگ شده دوست دارم ببینمش فقط یه لحظه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واقعااا خسته شدم دریغ از یه ذره درک😭 بعضی اوقات میخوام خودکشی کنم خیلی ب زندگیم ضربه زد همش عذاب ...

خدا جواب ظلمشو بده 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️