2777
2789
عنوان

بچها کمکم کنید از خونه زدم بیرون

620 بازدید | 51 پست

بچها تو خونه خیلی اذیتم از بچگی به دل زدم همیشه

امروز دعوام شد بابام کتک زد

زدم بیرون دارم میرم شهر دیگه ای که دانشگاهم خوابگاه بازه

نمیتونم برم سرکار استادام سخت گیرن ساعتای کلاسیم تداخل داره نمیخوامم دیگه اویزون خانوادم باشم

یکم پس انداز داشتم واسه همین روزا چون میدونستم حمایتی ندارم دارم به انصراف فکر میکنم انصراف بدم همون شهر بمونم برم سرکار

یا چمیدومم

یکی از استادام سنش بالاس خاستگارمه برم زنش شم

دارم دیوونه میشم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شرایط سختی خدا کمکت کنه🥲

کاش میتونستم خودمو بکشم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نه انصراف نده حیفه

یه مدت ازشون دور باش هر دو طرف اروم بشید.

بعد برگرد تحمل کن و ت. این مدت به فکر موفقیت باش و تلاش کن ببین باید چکار کنی . یکماه دیگه که دانشگاه باز میشه میری 

الهی به امید خودت...  

اگه  مجرده  و  هول  نیست  و  ادم  خوبیه  و  اختلاف  سنی  نهایت  ۱۵  سال هست  و  شرایط  زندگیت  خیلی  خیلی  بده و  دانشگاهت ازاده  و  پول  شهریه نداری   اره 

از  چاله  نیفتی  توی  چاه 

هبچ  وقت  انصراف  نده  همین  درس  بعدا  به کارت  میاد

نه انصراف نده حیفهیه مدت ازشون دور باش هر دو طرف اروم بشید.بعد برگرد تحمل کن و ت. این مدت به فکر موف ...

الانم امتحانامه

خیلی وقته دارم تحمل میکنم بخدا

بلایی نیست که به سرم نیورده باشن

دیگه برنمیگردم هیج وقت

اگرشرایط استادت خوبه ازدواج کن تک وتنهاتوشهرغریب چطوربمونی انصرافم بدی خوابگاه نمیتونی بمونی یامشکلت ...

نه شرایط عالی که نداره 

فقط از این آوارگی و بدبختی در بیام

چجوری این دوسال رو درس بخونم با این اوضاعی که دارم

امضات چیز دیگه میگه

کدومش؟