2777
2789
عنوان

بچها کمکم کنید از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 51 پست
رشتت چیه استادت ۲۲سال ازت بزرگتره؟ یکم با بابات قهر باشی خودش دست از کاراش برمیداره

نمیخوام شناخته بشم رشته تاپی نیست اما ضعیفم نیست

اره 

هزاربار تاحالا قهر کردم دعوا کردم

فایده نداره الانم دعوا که تموم شد دید دارم میام اومد تو راهم گفت نرو

دیگه دلم نخواست حتی نگاهش کنپ

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ارهالان ۱۰ساله دارم به دل میزنم همه چیو بلایی نیست سرم نیوردع باشن من کاریشون ندارم ولی اونا نهتا ال ...

بعد  فوت  پدر  شرایط  بدی  داشتم  توی  زندگیم 

همکار  داشتم  ۱۴  سال ازم  بزرگ تر  و  مجرد 

جواب  نه  دادم   

و  بعد  ها  با  همسرم  ازدواج  کردم 

صبر  کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد فوت پدر شرایط بدی داشتم توی زندگیم همکار داشتم ۱۴ سال ازم بزرگ تر و مجرد جواب نه ...

الان من چجوری به زندگیم ادامه بدم

از خدامه برم سرکار ولی نمیشه

پاره وقتم گیر نمیاد

از این به بعد چیکار کنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

با همین خانواده ادامه بده و بحث نکن باهاشون تا درست تموم بشه

دیگه از گشنگی گوشه خیابونم بمیرم نمیخوام

ده ساله به دل میزنم همه چیو چه بلاها که سرم نیوردن اینا

نمیخوام شناخته بشم رشته تاپی نیست اما ضعیفم نیستاره هزاربار تاحالا قهر کردم دعوا کردمفایده نداره الا ...

منم دقیقاااا شرایط ترو داشتم بخاطر بابام با کسیکه ۲۰سال ازم بزرگتره ازدواج کردم پشیمونم نکن دردسرت بیشتر میشه

چندوقت دیگه همون پیرپاتال برات شاخ میشه اصن روت نمیشه باهاش جایی بری پدر دختر میزنید خودت خجالت میکشی باخودت میگی تو جوونی زن یه پیرمرد مطلقه شدم 

من الان اصن روم نمیشه تو جمع خونوادگی ببرمش خودمم روم نمیشه اونم فهمیده هی باید رنگ مو بزارم هی ببرمش بوتاکس بزنه باز حالا شوهرمن وضعش خوبه بازم میگم نکن باهمسن خودت ازدواج کنی طلاق بگیری سگش شرف داره تا با یه پیرمرد بخدا چندوقت دیگه پشیمون میشی این حرفارو بهم میگفتن ولی من چون زیادی فشار روم بود قبول کردم خود بابام تا فهمید پشیمون شد گفت غلط کردم دیگه اصلاااا کاریت ندارم اگه بخاطره منه نکن توهم همین میشی جدی میگم نکن من ۲۵ سالمه اون ۴۵ خواهرم نکن ارزش نداره سر جوونی قمار کنی 

نمیدونم اسی صبر کن یکم اروم تر شی. 

فقد میدونم اصلا اصلا نباید به خاطر اینکه تحت فشاری برای فرار ازشون زن اینی که هنوز نمیشناسیش کیه چیه بشی

اگر خواستی باید مدت طولانی بگذره بهت ثابت بشه ادم مناسبیه ممکنه واقعا چیزی باشه

تو شهر خودت نمیتونی بری خوابگاه ؟

نه شهر خودمون کوچیکه 

منم دقیقاااا شرایط ترو داشتم بخاطر بابام با کسیکه ۲۰سال ازم بزرگتره ازدواج کردم پشیمونم نکن دردسرت ب ...

چیکار کنم

دارم دق میکنم😭💔

هیچکسو ندارم

چندوقت دیگه همون پیرپاتال برات شاخ میشه اصن روت نمیشه باهاش جایی بری پدر دختر میزنید خودت خجالت میکش ...

کاش از این وضعیت نجات پیدا کنم

هیچی بدتر از این نیست ی دختر از خونه فرار کنه به ی جای دیگه

حسم الان تو شهر غریب افتضاحه

نمیدونم اسی صبر کن یکم اروم تر شی. فقد میدونم اصلا اصلا نباید به خاطر اینکه تحت فشاری برای فرار ازشو ...

حالا ازدواح با اون هیچی

این بدبختی و اوارگی و بی کسیم رو چکار کنم تو این سنم کتک خوردم چیکار کنم

حالا ازدواح با اون هیچیاین بدبختی و اوارگی و بی کسیم رو چکار کنم تو این سنم کتک خوردم چیکار کنم

برگرد خونه 

بهتر از تو خیابون آواره بودنه منم از بابام کتک خوردم 

برگرد خونه باهاش سرسنگین باهاش 

باهاش زیاد حرفم نزن 

اون مرتیکه پیر پاتال هم از سرت بنداز بیرون 

این روزا هم میگذره 

بگرد و بشین زبان بخون و اپلای کن برو