2777
2789
عنوان

چرا اصفهانی ها خسیس شدن🥲

253 بازدید | 23 پست

قدیما توی مهمانسرا های اصفهان غذا رایگان و جای رایگان میدادن 

اما بعدا چون اصفهان خشکسالی و قحطی میاد حاکم شهر دستور میده که دیگه این کارو نکنید و بعد از اون همه گفتت اصفهانی ها خسیس شدن 

نیکی چو از حد بگذرد...

راجب شهر شما هم همچین چیزایی وجود داره؟

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهانیا شدیدا لاکچری خرج میکنن .زندگی خوب غذای خوب ، کلا با کیفیت میخرن و میخورن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اتفاقا من یه خواستگار اصفهانی داشتم به شدتتتتتتتتت دست و دل باز بودن محشررررررررررر

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
اصفهانیا شدیدا لاکچری خرج میکنن .زندگی خوب غذای خوب ، کلا با کیفیت میخرن و میخورن 

بله دقیقا

من اصفهان به دنیا اومدم و خوزستانیم خسته شدم از بس فامیل ها شوخی های بیجا با خسیس بودن اصفهانی ها باهام کردن

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
حسابگری میکنن پول برای چیز الکی نمیدن مقتصدن اتفاقا خیلی به وقتش خرجای بالایی می‌کنن 

جایی دیدی پول جای چیز الکی بدن؟

بله دقیقا من اصفهان به دنیا اومدم و خوزستانیم خسته شدم از بس فامیل ها شوخی های بیجا با خسیس بودن اص ...

هر توهینی ریشه تاریخی داره که بد برداشتش کردن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
بله دقیقا من اصفهان به دنیا اومدم و خوزستانیم خسته شدم از بس فامیل ها شوخی های بیجا با خسیس بودن اص ...

نه بابا اون مال قدیما بود

الان اصفهان یه شهر با کلاس و لاکچریه

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔

بافحشششش وارد تاپیکت شدماااا 😂

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹