2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم خیلی بد باهام صحبت کرد قلبم شکست..

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست
نه سر هر مسئله این اتفاق نمیفته،کوه جمع شده مشکلاته ک با یه بحث ادم کم میاره،از بس مشکلات حل نشده هس ...

میشه شما چند مورد از مشکلاتتونو بفرمایید؟ 

شاید من و بقیه دوستان تونستیم راه حل بدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطور نیست،مشکلات زندگی من خیلیییی زیادن و تلنبار شدن همین باعث میشه کم بیارم هی

عزیزم ینی تو انقدر کم اوردی دیگه نمیتونی ببین بحث و دعوا تو همههه زندگیااا بلااستثنا هس رفتار مردا خاصه دیگه خدایی نکرده خیانت کرده کاری کرده کتکت میزنه بهت بددله ؟

چه مسخره خدایی فازتون چیه ازدواج میکنین؟ خب رفیق بمونین و زرتی کات کنین

یعنی شما نشده کلی از قبل مشکل داشته باشید و گذشت کرده باشید ب امید بهتر شدن،یه جا صبرتون لبریز شه؟الان واسه من همین اتفاق افتاده،تاپیکای قبلی رو بخونید متوجه گذشتایی ک کردم میشید،واقعا حقم نیست این زندگی،حقم احترام و مهر و محبته حداقل نیازای یه زندگی مشترک

خیلی چرت شده اوضاع انگار که بچه بازیه قهر میکنن جر و بحث ساده پیش میاد پای طلاق و میکشن وسط؛ زندگی ا ...

کاشکی یکطرفه ب قاضی نرید...درسته حق با شما بود اگر تنها مشکلم فقط همین حرف و بحث دیشب بود،شاید من خیلی بد مطرح کردم،ولی مشکلاتم خیلی بیشتر از این حرفاست من فقط اخرین چیزی ک باعث شد صبرم لبریز بشه رو بیان کردم،وگرنه همین منی ک الان همه فکر میکنن معنی زندگی و تعهد رو نمیدونم توی بدترین شرایط موندم کنار شوهرم و ولش نکردم،تنها توقعم عشق و احترام بوده ازش ک اصلا اهمیتی نمیده،اگر بگم بالای صد بار خواستمو با ارامش بیان کردم و اون دعوا کرده دروغ نگفتم

من با جدایی مخالف نیستم ولی سریع عقب‌نشینی کردن از شما یه آدم ضعیف و فراری میسازه

حتما بینتون اختلافات ریز زیاد بوده که حل نشده و الان داره فوران میکنه

شما انقد از  خواسته‌هاتون صرف‌نظر کردین و از خود واقعیتون فاصله گرفتین که همسرتون شخصیت واقعیتونُ فراموش کرده هر اعتراضی از نظرش سرکشیه

اگه استطاعت مالی ندارین فعلا در زمینه زوج‌درمانی کتاب بخونین پادکست گوش بدین

بعدا که اوضاع مالی بهتر شد دو نفری برین مشاوره

ویزیت مشاوره هزینه نیست سرمایه‌گزاریه

طلاق هم کم‌هزینه نیست همون هزینه کاغذبازی و پرونده‌سازی دادگاه و وکیل از مشاوره بیشتر میشه

یعنی شما نشده کلی از قبل مشکل داشته باشید و گذشت کرده باشید ب امید بهتر شدن،یه جا صبرتون لبریز شه؟ال ...

ببین عزیزم تو نباید انتظار داشته باشی همسرت دقیقا عین تو باشه شماها متفاوتین اگه اون عصبیه تو ارومی اون بددهنه تو نیستی و ....

بحاطر تربیت و شخصیت متفاوت هر کدومتونه شما اگه راه حل درست برا حل مشکلاتتون داشته باشید هم همسرتون رفتار مناسبی باهاتون خواهند داشت هم خودتون ارامشو تجربه میکنید 

اصدا حق ندارید تو زندگی مشترک اسم جدایی و طلاق بیارید این نشون دهنده اینه همسر و زندگیت برات مهم نیس 

کاشکی یکطرفه ب قاضی نرید...درسته حق با شما بود اگر تنها مشکلم فقط همین حرف و بحث دیشب بود،شاید من خی ...

حرف شما درسته شاید ما بد برداشت کردیم 

ولی ازتون خواهش میکنم مشکلاتتونو حل کنید مطرح کن باهاش بگو این قضیه ازارم میده ولی تو جا و مکان مناسب مطرح کن به خدا زندگیتون برا اونم مهمه شاید شما تو زمان مناسبی باهاشون صحبت نمیکنید ...

میشه شما چند مورد از مشکلاتتونو بفرمایید؟  شاید من و بقیه دوستان تونستیم راه حل بدیم

بله اینجوری حتما بهتره

از اول بخوام بگم اینه ک همین ک ازدواج کردیم بیکار شد و با داد و دعوا میرفت یه تاکسی کار میکرد تا بعد دو سال و خورده ای از سمت خودم کار جور شد ک بره اونم کلی مقاومت کرد،با ۳۴ سال سن نه بیمه داره نه پس انداز،وقتی داشتیم ازدواج میکردیم همه رو گفتن داره و کارش خوبه و درامدش فلان قدره ک نبود و مهمم نبود چون دوسش داشتم،اخلاق‌ ۹۹ درصد اوقات حال و حوصله نداره و حرف بزنم ب زور جواب میده،خونه ک نخواستم داشته باشه ولی الان بالاسر مادر شوهرمیم و همه میدونن چ زهرماری میشه زندگی،راضی ب مستقل شدن و اجاره و رهن نشینی نمیشه چون کلا ترس ریسک داره و راحت طلبه،از وضعیت مالیمونم همینقدر بگم ک از وقتی ازدواج کردیم تا الان ک ۴ سال گذشته یه تیکه لباس نخریدم و تا شهر کناری هم نرفتیم باهم،تا پارک هم نمیره همش حرفاش ایناست خستم حوصله ندارم خوابم میاد تو درکم نمیکنی الا اخر،دو سال بیشتر تو یخچالمون فقط اب پیدا میشد اکثر اوقات گرسنه بودم و هیچی نمیگفتم حالا بهم میگه نه از گشادیت بود اشپزی نمیکردی وگرنه همه چیزبود تو خونه،اینم از نمک نشناسیش،اصلا ادم زندگی جمع کنی نیست،همش ب فکر بازیه،ps4 بخرم گوشی بخرم،بجا اینکه جمع کنه برا زندگی مشترکمون با این همه کم و کسری ک زندگیمون داره،با اولین حقوقش بدون اطلاع من برا مادرش گوشی خرید!با اینکه گوشی داشت و فقط مدل بالاتری خرید براش،این بود تشکرش از من بابت تحمل بیکاری و بدبختی و جور کردن کارش براش،چند ماه بعدم یهو اومد خونه با گوشی جدید و قسط جدید بدون مشورت و اطلاع من،بازم کلییییی هست ک حضور ذهن ندارم و کم کم همینجا میگمشون

عزیزم ینی تو انقدر کم اوردی دیگه نمیتونی ببین بحث و دعوا تو همههه زندگیااا بلااستثنا هس رفتار مردا خ ...

نه عزیزم خیانت نکرده و بد دل نیست ولی انگار اصلا من تو زندگیش وجود ندارم مشکلاتی ک باهاش داشتم در جواب یکی از دوستان دادم

من با جدایی مخالف نیستم ولی سریع عقب‌نشینی کردن از شما یه آدم ضعیف و فراری میسازه حتما بینتون اختلا ...

خیلی منطقی و واقع بینانه بود نظرتون ممنونم

دقیقا کلی مشکلات ریز ک حل نشدن

و دقیقا هم دیشب داشتم فکر میکردم ادمی ک الان هستم اصلا شبیه ب خودم نیست و هر چیزی بگم بدترین واکنش رو نشون میده

بله اینجوری حتما بهتره از اول بخوام بگم اینه ک همین ک ازدواج کردیم بیکار شد و با داد و دعوا میرفت ی ...

ببین عزیزم مشکلاتی هست که باید حل بشه 

اول اینکه شما خانومی کن و همون طبقه بالای مادر شوهرت بمون تا شوهرت پول رهن و کرایه خونه و ... نده یکم استانه تحملتو ببر بالا لطفا فقط بخاطر زندگیت 

دوم اینکه اگه همسرتون درامد خوبی نداره خودت کار کن پول جمع کن کم و کسری های خودتو برطرف کن به خودت احترام بذار ن با جنگ و دعوا بلکه با رفتار مناسب اگه پول نمیده پول نداره برو خودت کار کن پول درار باهاش برا خودت خوردنی بخر لباس بخر به خودت احترام بذار 

به خدا مطمنم همسرت هم ببینه تو اونقدر به خودت میرسی احترام میذاری به خودت اونم بهت احترام میذاره اونم دنبال کار خوب میگرده کار میکنه تلاش میکنع 

فقط لطفا این اشتباه و نکن که کار کنی و خرج خونه رو بدی اصلا و ابدا فقققققط برا خودت خرج کن به خودت برس تا شوهرت هم تلاش خودشو بکنه ی فضای رقابتی ایجاد کن برا کار و درامد و پول دراوردن 

ایشا الله خوشبخت باشی