2777
2789
عنوان

من جاهای شلوغ به شدت استرس میگیرم و

153 بازدید | 15 پست

الان توی دبیرستانم با جمعیت زیاد و هر روز ماجرای جدید و سر و صدا و دعوا

برم غیر دولتی کع تعداد کمه و مدیر هم تازه هوامو داره استرس چیزی رو ندارم برم به نظرتون؟؟؟🤦🏻‍♀️کسی غیر انتفاعی بوده بهم بگه چجوریه اونجا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل ندارم چون به همه چیز فکر میکنم.

اگه خیلی شدید هست باید بری دکتر 

خوابت خوبه؟

منم با اینکه سنم بالا هست گاهی اینطوری میشم ولی بخوای اینطوری باشی خیلی عقب میمونی تو زندگی 

باور کن مردم اصلا مارو یادشون نمیمونه و  به ما فکر نمیکنن 

مدرسه رو عوض کنیدانشگاه رو چکار میخوای بکنی؟محیط‌کاری اینده؟ جامعه؟ صورت مسئله رو پاک نکن و به خودت ...

خب چجوری کمک کنم؟:وقتی هر روز دنبال اینن با یکی دعوا کنن و همه کار از دستشون بر میاد با اینکه توی مدرسه مسخره ای هم نیستم ولی تعداد زیاد اذیتم میکنه شما بهم راهکار بده

خب چجوری کمک کنم؟:وقتی هر روز دنبال اینن با یکی دعوا کنن و همه کار از دستشون بر میاد با اینکه توی مد ...

بی محلی کن

تنفس عمیق شکمی انجام بده 

۴ ثانیه دم

۴ ثانیه نگه دار

۴ ثانیه بازدم

اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.

اگه خیلی شدید هست باید بری دکتر خوابت خوبه؟منم با اینکه سنم بالا هست گاهی اینطوری میشم ولی بخوای این ...

نه واقا الکی اینجوری نشدم تمام دبیرا شاکی هستن هر روز یه اتفاق و داستان پیش میاد تو کلاسمون با اینکه خیلی تعریف مدرسه رو میدن وقتی اسمشو میگم ولی داخلش ارامش نداره 

والا من غیر دولتی درس خوندم ولی یادمه اونمدت با اینکه جمعیت کم بود 

یهو الکی استرس میگرفتم

میدونی دوره ایه...باید مثل فلز سختی کشید تا شکل گرفت

به شخصه وقتی استرس میگیرم

فقط میگم ...تموم میشه

چون چاره نداره

والا من غیر دولتی درس خوندم ولی یادمه اونمدت با اینکه جمعیت کم بود یهو الکی استرس میگرفتممیدونی دوره ...

میشه بپرسم اونجا واسه درس بهتون گیر میدادن یا نه؟و نمره دهی اونجا چطوره

میشه بپرسم اونجا واسه درس بهتون گیر میدادن یا نه؟و نمره دهی اونجا چطوره

نمره رو در ظاهر نمیدادن  و طول ترم سعی میکردن مثلا سخت گیری کنن ولی ترم آخر از حق نگذریم 

نمره میدادن

و خب..معلما هم بخاطر جمعیت کم‌بهتر تدریس میکردن

البته بگم صد درصد هم معلما قرار نیست خوب باشه

فقط درصد سخت گیری و بی توجهی نسبت به دولتی کمتره

درکل چون پول بیشتر میدی

نسبت به دولتی پر جمعیت با حقوق بسیار کم‌برای معلما خوب تره