2777
2789

میدونم تو بحث و دعوا قربون صدقه هم نمیرن ولی میشه اروم صحبت کرد،داشت خیلی تند و بد باهام حرف میزد و تقریبا داد میزد و لحنشم ک اصلا خوب نبود،گفتم چرا اینجوری باهام حرف میزنی؟گفت تو فقط اینجوری صحبت کردن ب دردت میخوره اروم حرف زدن روی تو اثر نداره،خیلی ناراحت شدم،اصلا مجبور ب ادامه ی این زندگی نیستم خانوادم کاملا پشتمن،نمیدونم چرا دارم ادامه میدم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سر هرررر بحثی مسله جدایی و طلاق و پیش میکشین؟ 

نه سر هر مسئله این اتفاق نمیفته،کوه جمع شده مشکلاته ک با یه بحث ادم کم میاره،از بس مشکلات حل نشده هست ک فقط گذر کردیم ازش

اشکال نداره حالا عصبی بوده مردا عصبانیتشون با زنا فرق داره سخته کنترل کردنش

نمیتونم اینو بپذیرم ک اون خودشو کنترل نکنه من همیشه ساکت باشم و کوتاه بیام و کنترل کنم

زندگی شده خاله بازی والا 

خیلی چرت شده اوضاع انگار که بچه بازیه قهر میکنن جر و بحث ساده پیش میاد پای طلاق و میکشن وسط؛ زندگی ای که با ی دعوا یا بحث حرف طلاق اورده شه زندگی نیس که پس تعهد کجاس؟ وفاداری؟ جنگیدن با مشکلات؟ طرح و حل مشکلات؟؟؟ وقتی معنی زندگی مشترک و نمیدونن خودشون درگیر زندگی مشترک میکنن و بدترین ضربه ها رو به جامعه میزنن، سر همین بحث هاس که پدر و مادر های ما میگن هیچ وقت ازدواج نکن چون طلاق میگیری ...

اش نخورده و دهن سوخته