2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم خیلی بد باهام صحبت کرد قلبم شکست..

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست
ببین عزیزم تو نباید انتظار داشته باشی همسرت دقیقا عین تو باشه شماها متفاوتین اگه اون عصبیه تو ارومی ...

موافقم باهاتون درباره ی حرف طلاق نیاوردن،ولی میدونید چ احساسی دارم؟اصلا در این زندگی حقی یا نظری نمیتونم داشته باشم،مثلا الان من میدونم خونه قالی و جاکفشی و میز تلویزیون میخواد،ولی اون دلش میخواد وام بگیره و عیدیشو بزاره روش ps4 بخره،خب الان من اینجا چیکار کنم؟با ارامش گفتم با دعوا با قهر،فایده نداشت اخرش بهم میگه چشم دیدن خوشحالیمو نداری،خب خونه پر کم و کسری،اصلا خونه چرا اکثر دندونام پوسیدن و سیاه شدن غذا و اب راحت نمیتونم بخورم یکی از دندونام خورد شد اومد تو‌دستم،خب نباید فکر و ذکرش این مشکلات باشه ک دندونای زنمو درست کنم درد نکشه؟در عوض بهم میگه طلاهاتو بفروش،واقعا خستم دیگه

حرف شما درسته شاید ما بد برداشت کردیم  ولی ازتون خواهش میکنم مشکلاتتونو حل کنید مطرح کن باهاش ...

بخدا هر جوری ب ذهنم رسیده مطرح کردم اصلا نشونه ای از اهمیت دادن ندیدم😔همش قهر میکنه و‌سرسنگین میشه بیشتر نصف روزای زندگیمون اینطوری گذشته،منم مشکلاتی دارم نمیگم خیلی خوبم ولی همیشه در حال مطالعه و تلاش برای حل کردن مشکلات شخصیتی خودمم ولی اون یه نیم قدم برنمیداره،تا زمانی ک سااااکت باشم و هیچییییی نگم زندگی ارومه اون زندگیشو‌ میکنه منم برا خودم سرگرم خونه و کتابا و گلامم،یه حرف بزنم همه چیز میریزه بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا هر جوری ب ذهنم رسیده مطرح کردم اصلا نشونه ای از اهمیت دادن ندیدم😔همش قهر میکنه و‌سرسنگین میشه ...

عزیزم شاغل شو بهش فرصت یک ساله دو ساله بده بگو من دارم کار میکنم نیازهای مالی خودمو برطرف کنم توام وظیفه داری خرج خونه رو بدی و کار کنی من این مدت زمان بهت فرصت میدم و پشتتم در غیر این صورت جدا خواهم شد 

ببین عزیزم مشکلاتی هست که باید حل بشه  اول اینکه شما خانومی کن و همون طبقه بالای مادر شوهرت بم ...

مرسی ک درک کردی عزیزم چند ماه سرکار بودم ولی برای رفت و امد خیلیییی اذیت شدم همه حقوقم میرفت اسنپ چون خونمون ته شهره اسفالت نیست و خاکیه تاکسی خور نیست وگرنه خودم از خونه موندن خستم و مدتی ک سرکار بودم زندگیمون خیلی بهتر شد

عزیزم شاغل شو بهش فرصت یک ساله دو ساله بده بگو من دارم کار میکنم نیازهای مالی خودمو برطرف کنم توام و ...

با همین تهدیدا و شرط و شروط رفته سر کار،اصلا من پول زیاد برام مهم نیست در حد همین الانم راضیم و باهاش میمونم ولی انتطار عشق و محبت و احترام و‌ وقت گذاشتن دارم در قبالش ادم ازدواج نمیکنه ک تنهاتر بشه

با همین تهدیدا و شرط و شروط رفته سر کار،اصلا من پول زیاد برام مهم نیست در حد همین الانم راضیم و باها ...

تو بهش محبت کن تو بگو دوست دارم جواب نداد خودت بگو منم دوست دارم ؛ هر انتظاری از عشق و محبت و ازش داری قدم اول و خودت بردار اگه جواب نداد بهت چن باری خودت بجا اون برا خودت کاری بکن گل بخر برا خودت به خودت پیش همسرت و از ربون همسرت بگو دوستت دارم عاشقتم مرسی که با سختی ها کنار میای و ...