2777
2789
عنوان

چرا همیشه ماها باید جلو اقایون کوتاه بیایم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 47 پست
وایی ما اولا مثل الان شما بودیم دعوا میکردیم آشتی نمیکرد بخاطر فرار از قهر و سکوت گیر میدادم یا چیزی ...

چیکارشون کنیم؟من دیگه خستم دارم میبرم،یهو ولش میکنم میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارشون کنیم؟من دیگه خستم دارم میبرم،یهو ولش میکنم میرم

من شوهر اولم این جور بود جدا شدم طاقت نداشتم یسری تحمل دارن 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
هر آدمی تا یه جایی لیاقت و ظرفیت داره ، دیگ بیشتر براش نزار

دقیقا هر کس از زندگیمون خبر داره حرف شمارو میزنه،میگه قدر نمیدونه الان،میخوای ده بیست دیگه چی بشه؟جدا شو جوونیتو حروم نکن،حالا ببینیش هیچ مشکلیم نداره ها،نه لب ب سیگار میزنه نه چشمش میچرخه نه هیچی،ولی انگار دیگه زندگیمون و خودم ارزنی براش ارزش نداریم

من ک صبرم داره تموم میشه نمیتونم همچین رابطه ای رو تحمل کنم مگه چقدر زندم،بخاطرش از همه چیم گذشتم

منم والله دیگه تموم شده صبرم ..الان دیگه سرده سرد شدم باهاش هروز الکی باهم تو خونه میشینیم

وای میشه ینی🥺🥺 مرسی ب خاطر انرژی مثبتت❤🌹😍

معلومه که میشه خودتو دست کم نگیر. 

خواهش می کنم 🥰💓

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
من در هفته کم کم دو بار فکر میکنم ولش کنم برم،چون اصلا مشخصه هیچی‌براش مهم نیست

بیرون خبری نیست مردای بیرون اینقد لاشی هستن روزی که رفتم دفترخونه طلاق بگیرم بخودم گفتم این آدم نیست فک شوهر خوب بعدی نباش اخلاق خودمم یکم تند ولی بی معرفت نیستم یعنی بااون اولی موندم اینقد جنگیدم خل شدم ولی بعد سه سال شانسی  یروز مهمونی رفته بودم شلخته با لباس تو خونه آیی یکی عاشقم شدو خوب در اومد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
منم والله دیگه تموم شده صبرم ..الان دیگه سرده سرد شدم باهاش هروز الکی باهم تو خونه میشینیم

من ولش کنم تازه میتونم زندگی کنم،برم خونه مامانم درسمو بخونم بپوشم بچرخم بخندم،اینجا بالاسر مادرشوهر نشستم ک چی تا سرخیابونم برم میفهمن،دیگه کم اوردم خودمو از همه چی محروم کردم واسه یه بی لیاقت

معلومه که میشه خودتو دست کم نگیر.  خواهش می کنم 🥰💓

🌹❤

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیرون خبری نیست مردای بیرون اینقد لاشی هستن روزی که رفتم دفترخونه طلاق بگیرم بخودم گفتم این آدم نیست ...

نه من ک نمیخوام جدا شم برم ازدواج مجدد کنم،من اصلا از ازدواج تنفر داشتم بخاطر مسئولیتاش و داستاناش،ولی دیگه چندسال باهم دوست بودیم اصرااااار ک ازدواج کنیم منم گفتم دوسم داره دوسش دارم،هر چی باشه همو میفهمیم،الان جدا بشم میرم خونه مامانم دیگه مث قبل...