2777
2789
عنوان

چرا همیشه ماها باید جلو اقایون کوتاه بیایم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اومدی نی نی سایت هااااااا 🤨🤨🤨

😭😭😭😭😭😭😐😭

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
منم اولا خیلی کوتاه می اومدم  اما الان از عصبانیتم می‌ترسه واقعا

من برعکس شما،اوایل ترس داشت واسه از دست دادن و عصبانیتم و ناراحتی و دلخوریم الان ب هییییچ جاش نیست هر چقدر قهر بمونیم،گاهی انقدر طولانی میشه عصبی میشم یه دعوا توی دعوا قبلی درست میشه

😭😭😭😭😭😭😐😭

خب خودت گفتی دعوات کنم منم دعوات کردم🥺

گریه نکن که اشکات برای من.......... 😂😂😂

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
خب خودت گفتی دعوات کنم منم دعوات کردم🥺 گریه نکن که اشکات برای من.......... 😂😂😂

😭😭ب خدا ریپلایم میکنن منم وسوسه میشم میام😭😭

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
منم اوایل کوتاه نمیومدم زندگیمون ب گند کشیده میشد عین خیالش نبود تا دیروز ۵ روز قهر بودیم چون سرم دا ...

حق داری همه مردا عین هم نیستن یسری مردا نرم نمیشن 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
😭😭ب خدا ریپلایم میکنن منم وسوسه میشم میام😭😭

ساعت اومدن به فضای مجازی رو مدیریت کن و خارج اون ساعت نیا به هیچ وجه. به خودت قول بده. 

سال دیگه این موقع به هدفت رسیدی اون موقع بیا اینجا لحاف تشک هم بیار اینجا شب رو هم بمون تو نی نی سایت😂

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
ساعت اومدن به فضای مجازی رو مدیریت کن و خارج اون ساعت نیا به هیچ وجه. به خودت قول بده.  سال دی ...

وای میشه ینی🥺🥺

مرسی ب خاطر انرژی مثبتت❤🌹😍

فداکاری زیاد ، دوست داشتن کسی که ارزنی برات ارزش قائل نیست  برای همیشه هم از قلبت و هم از زندگ ...

دقیقا،یعنی حال و زندگی منو گفتید،من با همه چیش ساختم ۴ ساله ازدواج کردیم عین ۴ سالو نه لباس خریدم نه مسافرت رفتم نه هییییییچ کاری کردم،با بیکاری دوسال اولش ساختم،بوده خیلیییی روزا یخچالمون فقط اب داشته موندم،یه هزاری نبوده تو جیب جفتمون موندم،تحت هرررر شرایطی گاهی قهرم بوده بم فشار اومده قهر کردم رفتم خونه مامانم ک جدا شم ولی دوسش داشتم برگشتم،بعد حالا تو امشب تو ماشین بهم میگه من از خیلی چیزات چشم پوشی میکنم گفتم مثال بزن؟مثلا چیکار باید میکردم و نکردم،یعنی اون همه خوبی ک کردم در حقش ب چشمش نیومده هیچ،فکرم میکنه لطف زیادی هم در حقم کرده،واقعا اینجور مواقع شوک میشم و تو سکوت فرو میرم از چشم سفیدی و قدر نشناسیش...کارشم خودم جور کردم از سمت خانوادم،ولی خب اینه جوابم حتما

من برعکس شما،اوایل ترس داشت واسه از دست دادن و عصبانیتم و ناراحتی و دلخوریم الان ب هییییچ جاش نیست ه ...

وایی ما اولا مثل الان شما بودیم دعوا میکردیم آشتی نمیکرد بخاطر فرار از قهر و سکوت گیر میدادم یا چیزی میگفتم که حرصش در بیاد دعوا کنیم تا بلکه به آشتی برسیم چون منت کشی هم روش اثر نداشت 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏