2777
2789
عنوان

بین شوهرم و خواهرم یه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 39727 بازدید | 156 پست
هیچوخختتتتت اعتماد نکن هیچوخت حتی ب خواهرت ن اینکه بدبین باشیا خدای نکرده بینشون چیزی باشه ولی همیشه ...

اره کلا ازش خوشش نمیاد بعضی وقتا میشه خوبه تعریف میکنه ازش 

بعد میبینی دوروز باهم بودیم روز سوم باز میگه عوضیه فلانه 

میگه از اخلاقاش خوشم نمیاد

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ایشون موافقم بهتره تو جمع هاتون نیارینش , پیشگیری بهتره به هر حال  محض احتیاط

خب اخه دوستامم که اصلا نمیارم خونه و تو جمع خودمون 

خواهرمم نیارم ؟😶پس با کی خوش بگذرونم دوتایی ک نمیشه 

اره کلا ازش خوشش نمیاد بعضی وقتا میشه خوبه تعریف میکنه ازش  بعد میبینی دوروز باهم بودیم روز سو ...

خب ب اون چه اصن؟ مگه نمیگه خوشم نمیاد خو دگ وختی تو با شوهرتی نیاد اونجا 

انگشت مگه چیه؟😐بنده خدا شوهرت خواهرت چه جوی داده  من با شوهر خواهرم دست میدم تو عکسا هم من وس ...

دلیل نمیشه چون شما راحتی بقیه هم همینجوری باشن خب شما از اول با شوهرخواهرت صمیمی بودی ولی اسی گفت خواهرش با شوهرش همیشه فاصلشونو حفظ میکردن یهویی این برداشته دست اونو گرفته عجیب نیست؟ البته خواهرش نمیدونسته شوهر این تو خواب اینکارو کرده

متاسفانه خیلی وقتها مردها کنترل خودشونو ندارن  منو یاد خودم انداختی یبار به شوهرم پیشنهاد دادم بریم بیرون دوری بزنیم شوهرم قبول نکرد گفت حوصله ندارم منم اعصابم خورد شد چون روز جمعه بود کمی باهاش سرسنگین شدم نیم ساعت بعدش خواهرم پیشنهاد داد بیایین بریم بیرون یه هوایی به سرم بخوره اولین نفر شوهرم گفت من موافقم بیا بریم. یا چند مدت پیش به خاطر خواهرم دادی رو سرم کشید که نگووو درحالی که اهل داد زدن نیست باهاش قهر کردم گفتم تو حق نداری  رو سر من داد بزنی برگشت گفت واسه خاطر توئه دیگه اونم از خانواده توئه .گفتم احمق خودتی به جای اینکه به خاطر من سینه چاک بزنی به خاطر اون میخوای منو جربزنی .مردها خیلی هاشون کثیفن متاسفانه .تنها راهت کم کردن رابطه ات با خواهرت اوصولا تنهایی رفت وآمد کن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
یه بار بشین رک و راست با خواهرت حرف بزن بگو اگه مزاحمتی ایجاد کرده واست یا اذیتت کرده بهم بگو 

بهش میگم 

امروزم چندین بار پرسیدم 

گفتم معلومه یه چیزی شده 

دیشبم یجوری بودی 

میزنه زیرش میگه چیزیم‌ نبوده که چرا جو میدی همینجوری میگم

متاسفانه خیلی وقتها مردها کنترل خودشونو ندارن  منو یاد خودم انداختی یبار به شوهرم پیشنهاد دادم ...

آخه من نمیدونم چ لزومی داره اون بیفته دنبال اینا بیاد تو ماشین شب بخوابه😐

متاسفانه خیلی وقتها مردها کنترل خودشونو ندارن  منو یاد خودم انداختی یبار به شوهرم پیشنهاد دادم ...

ببین اصلا این شکلی نیس 

واقعا مرده زنده خواهرمم براش مهم نیس 

حتی شده خیلی وقتا گفته نمیشه هرجا میریم اونو دم نکنی 

اصلا دوسش نداره میگم که رابطه صمیمی اصلا ندارن