سلام دوستان خوبین امروز شوهرم نشسته بود بعد یهو گف من میرم حموم صدام زد که ژیلت بدم بهش دیدم گوشیش هم داخل حمومه بعد اینکه ژیلتو ازم گرفت گفت لباسامو بده بشورم نیم ساعت توحموم بود اصلا سابقه نداشت نه طولانی بمونه توحموم نه لباس بشوره حتی پشت درم وایستادم دوش آب انگار الکی باز بود بعدش گف لباسارک خیسوندم برو بشور گفتم پس چیکار میکردی گفت سشتم تو آب بکش هرچی میخوام فکرای بد نکنم باز نمیشه گوشیش هم شیاموی فضای دوم داره ینی انگار دوتا گوشی داری عکسای فضای دوم تو فضای اول نمیره بنظرتون چیکار کنم یه حس بدی هم دارم میشه راهنماییم کنین چیکار کنم
فضای دوم چیه من چرا متوجه نمیشم منم شئایومی دارم ..
بعدشم استارتر منم شوهرم همیشه گوشی با خودش می بره حموم چون اونجا توالت فرنگی هست قشنگ نیم ساعت میمونه میگه خیلی حال میده گوشی موقع دستشویی کردن دستم باشه
الان هم تو حمومه صدای ویدیوهای اینستا داره میاد . پیج های فان و خنده دار و اینا ...
قشنگ ۱۵ دقیقه ست اونجاست ولی خب کار همیشگیشه برا من و بچه هام عادی شده
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
برنامه و عکس و هرچی اونجا داشته باشی توی حافظه اول نشون نمیده
انگار ک دوتا گوشی با حافظه های مختلف داری
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون