2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20262 بازدید | 281 پست

فضای دوم گوشی یعنی حافظه بیشتر/؟

برام سئوال شد  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من بودم یهو درو باز میکردم میرفتم تو والا شوهر من بدون گوشی هم میره من مثلا واسه دستشویی فرنگی دو س ...

جلوی اون جیش میکنی؟ 😂😂😂

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من مچ گیری نکنید اونوقت اگه خدایی نکرده خطایی هم سر زده باشه مثل روغن ریخته میمونه هرچه جاشو جمع کنی باز ردش میمونه

بهترین کار ایجاد جو عذاب وجدانه برای طرف مقابل 

طوری که اگه هم خلافی می‌کرده متنبه بشه و بذار کنار 

واین هم به صورت غیر مستقیم گوش زد کردن 

مثل  تعریف داستان های از خیانت 

و نشان دادن حالت روحی شما بعد از دیدن خیانت خدایی نکرده

عزیزم شب که شد چای بذار پیشش یهو ازش، سوال کن چرا گوشیت تو حموم بود. خودش زبون داره بت میگه که حرس ن ...

ن حالا که همون لحظه نپرسیده دیگه نباید بپرسه و خودش ی جورایی تو گوشیش ی چی پیدا کنه

اسی برو فایل های شخصی قسمت عکس تلگرام و واتسام اینستا اینا بگرد

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
جلوی اون جیش میکنی؟ 😂😂😂

نه بابا ندارم اصلا الکی میگم دستشویی فرنگیه اون بیچاره نمیبینه بعد روشو میکنه اونور من خجالت نکشم😂😂😂😂منم الکی یه ذره آبو باز میکنم میام بیرون اونم فکر میکنه بخاطر بارداری تکرر ادرار دارم چیزی نمیگه😂😂😂

چون دکتر منع کرده رابطرو برام کلا حساس شدم😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بنظر من مچ گیری نکنید اونوقت اگه خدایی نکرده خطایی هم سر زده باشه مثل روغن ریخته میمونه هرچه جاشو جم ...

مخالفم آقا بره دوراش و بزنه گوه خوریش و بکنه بعد برگرده سر خونه  گرم و نرم خودش 😐

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔