2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20262 بازدید | 281 پست
وقتی رمز صفحه دوم اثر انگشتشه هیچی دستمو نمیگیره هرچیهم بگم نهایت میره پاک میکنه گوشیشو میده دستم کا ...

خو وقتی خوابه گوشیشو با انگشتش باز کن 😂

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم گوشیش ساده است گفته یکی خوبشو میخرم ولی بخرهیکماه بعد من میندازم تو آب راحت شم

بخدا بهترین کارو میکنی مرسی که گفتی منم همین آب بریزم تو جا شارژی گوشیش بره نوکیا ساده بگیره اینا جنبه گوشی اندرویدو ندارن

خیلی بده حسی که دادم انگار آدمو احمق فرض میکنن

عزیزم هرچی شد بهم خبر بده

منتظر بمون بخوابه انگشتشو بگیر بزار رو گوشی باز شه و چک کن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
بخدا بهترین کارو میکنی مرسی که گفتی منم همین آب بریزم تو جا شارژی گوشیش بره نوکیا ساده بگیره اینا جن ...

اره بریز بعدش که خراب شد بگو عاقبت بردن گوشی داخل حموم همینه دا آب رفته تو گوشیت

خَِدَِاَِوَِنَِدَِاَِتَِوَِ پَِنَِاَِهَِ لَِحَِضَِهَِ هَِاَِمَِیَِ❤️.                         شوهرم وسه تا بچه هام معنی زندگی منن❤️❤️❤️❤️
اول دوتا انگشتت رو بزار روی صفحه به شکل باز بگیر فضای دوم باز میشه⁦☺️⁩ اونوقت میتونی ببینی چه غلطی ...

فضای دوم چیه؟؟😐من دو هفتس شیائومی خریدم ب منم بگین مرسی

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
وای وای منم گوشیم شیاعه همه غلطام از جمله اینستا و شات ها رو اونجا میذارم🙁😂😂😂

فضای دوم چیه ب منم بگین😐

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡