2777
2789
عنوان

شوهرم باگوشیش رف حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 20262 بازدید | 281 پست
ن حالا که همون لحظه نپرسیده دیگه نباید بپرسه و خودش ی جورایی تو گوشیش ی چی پیدا کنه اسی برو فایل ها ...

اره اینجوری هم خوبه بره بگرده

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
بابا این خودش مرده داره طرفداری اونا رو میکنننهههه

همون دیگه 

همیشه ما محکومیم به سازش

اونا تا تقی به توقی بخوره زدن زیر همچی

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه الان ثابت کرده که چکار میکرده

منظور من ایشون نبود منم نمیخوام قضاوت کنم اما خیلی از روانشناسا میگن مرد و باید شرمنده کرد تا برگرده طرف همسرش این و نمیفهمم شما هم داری حرف اونا رو میزنی

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
شما هر جور راحتی رفتار کن من نظرم گفتم شما هم نظرت بگو

من از شما پرسیدم اگه از طرفت خیانت ببینی یا مشکوک بشی همین کاری که خودت گفتی رو میکنی؟!

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
بنظر من مچ گیری نکنید اونوقت اگه خدایی نکرده خطایی هم سر زده باشه مثل روغن ریخته میمونه هرچه جاشو جم ...

مردا همیشه پشت همن😐

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

شوهرت یه موی گندیده تو رو به هزار تا زن خراب نمیده . الکی خودتو ناراحت نکن . اگم کسی باشه اخرش مثل دستمال  پرتش میکنه 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
وای وای منم گوشیم شیاعه همه غلطام از جمله اینستا و شات ها رو اونجا میذارم🙁😂😂😂

چجوریه منم شیاومو پوکو چجوری این کارو میکنین

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه