setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5240 عنوان بعد از نامزدی 110 بازدید | 12 پست بعذ از نامزدی بزای اولین بار تنها رفتین خونه مادرشوهر یا ک پاگشا کردن با خانواده ؟؟ کلا اولین بار چطور زفتین ؟؟ منظورم از نامزدی عقد موقته ک قراره ب زودی دائم شه نامزذی ک جشن گرفتن برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️ 1404/08/18 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 26605 با خانواده اول رفتیم یبار یه ناهار با لباس اداری رفتم بعدم دیگه عقد و عروسی یکی شد کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24445 اصلا واس چی میرینرو ب نظرم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نازی1۲۵۱ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 2352 برا نامزدی پاگشا کردن خدایی خیلی خرج کردن خیلی مهمون دعوت کردن ولی کادو ندادن برا عقدم دیگه پاگشا نکردن
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5240 اصلا واس چی میرینرو ب نظرم ن نمیخوام بزم کلا بار اول سوال دارم ببینم چطوره سمت ما رسمه با خانواده پاگشا میکنن بعذش حالا دیگه عروس تنها خواست بزه میره نامزد من میگفت ن اولشم میشه تنها بیای برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5240 با خانواده اول رفتیم یبار یه ناهار با لباس اداری رفتم بعدم دیگه عقد و عروسی یکی شد منم همون بار اول منظورمه ک تنها بودین یا ن برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 26605 منم همون بار اول منظورمه ک تنها بودین یا ن نه خونه اشون تنها نبودیم خونه خودمون موقع چیدن و اینا تنها بودیم کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5240 نه خونه اشون تنها نبودیم خونه خودمون موقع چیدن و اینا تنها بودیم ن تنها منظورم بدون خانواده خودتون برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 26605 ن تنها منظورم بدون خانواده خودتون اره کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
eternal_mare عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 846 اتفاقا تا قبل از عقد برو یکی دوبار. ببین زندگیشون چجوریه. مادر و پدرش چجوری باهم رفتار میکنن. خیلی نکات مهمی رو میتونی بفهمی