2777
2789
سلام عزیزم .ببخشید دیر جواب دادم.نزدیک یک سال شروع کردم خدارو شکر خوبه .درامد شم خوبه .همه مدل لباسی ...

سلام

انشالله که موفق باشید

تو رو خدا اگه کسی از شما میپرسه خوب یا نه شما حقیقت رو بهش بگید 

من از چندتا خیاط و تولید کننده پرسیدم همه گفتن اوضاع افتضاحته

شما راضی هستید 

چی تولید کردید 

مستقیم میفروشی یا برش خورده میاری میدوزی؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام انشالله که موفق باشید تو رو خدا اگه کسی از شما میپرسه خوب یا نه شما حقیقت رو بهش بگید  ...

خب به نظرم هر منطقه شهر باهم فرق داره منطقه ما خوبه .خودت برش بزنی که سود عالی داری .ولی برش خورده هم خوبه که بدوزی بعضی جا ها اجازه فروش هم میدن .

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم .ببخشید دیر جواب دادم.نزدیک یک سال شروع کردم خدارو شکر خوبه .درامد شم خوبه .همه مدل لباسی ...

ببخشید یعنی یه سال طول کشید که دستتون برا خیاطی راه بیافته یا قبلش هم خیاطی میکردین؟

ببخشید یعنی یه سال طول کشید که دستتون برا خیاطی راه بیافته یا قبلش هم خیاطی میکردین؟

سه ماه یاد گرفتم ولی خی کلا ی اسال کشید برای راه افتادن خرید چرخ پیدا کردن کار 

شما میخواید تولیدی راه بندازی یا شخصی ؟؟

بله عزیزم خیلی وقته توی ی تولیدی کار میکنم .همچی یاد گرفتم الان میخوام خودم تولیدی بزنم 

میتونی بیاری ولی دوخت تمیز مهمع

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

آجی جون لطف زود ب زود بیاد سر بزن سایت

فروشتون کجاها هست؟

پیج داری؟

چی تولید می کنی؟

واسطه میفرشی؟؟

چندتا چرخ داری؟

خودت کارتو انجام میدی یا خیاط داری؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تولیدی چند تا چرخ میخواد  درامدتون رو حدودی میگین

حتی با دوتا چرخ هم میشه مهم دست فرزه که مثلا من توی دوروز ۱۳۵ تا بلیز دوختم  ی روز هم میشد تو ۵ روز ۱۰۰ تا میزدم 

آجی جون لطف زود ب زود بیاد سر بزن سایت فروشتون کجاها هست؟ پیج داری؟ چی تولید می کنی؟ واسطه میفرش ...

چشم .بیشتر تهران میفرستیم میره تهران .نه عزیزم پیج ندارم .مانتو پالتو .بلیز شلوار توخونه .شلوار بیرونی .ساحلی .تاپ .واسطه هست برا فروش 

تولیدی چند تا چرخ میخواد  درامدتون رو حدودی میگین

بستگی به لباسی که میدوزی داره .پول توی پالتو .مانتو هست 

این مشتریان از کجا پیدا کردی

بازاریابی داشتی؟؟

من نفهمیدم شما الان برش خورده میدوزی یا صفر تا صد کار برا خودتونه؟