2777
2789
عنوان

با جاریم قهرم ولی بچشو شیر دادم

1181 بازدید | 59 پست

حدود یکسالی هست با جاریم قهرم همیشه میگفت من دیگه بچه نمیخوام یه دونه بسمه وقتی من باردار شدم اونم باردار شد بچه من حالا چهار ماهشه بچه اون یک ماه شیر نداره دیشب زنگ زدبه شوهرم که شیر خشک چی میدید به بچتون (اخه من شیر خشک کمکی ام میدم به بچم مثلا هر دو روز یه شیشه میدم بهش )شوهرمم بهش گفت بعد گفت چندتا پیمانه شیر بهم بدید اگه بچم گرفت واسش بخرم بعدم گفت یکم شیرا خودشم بگو بدوشه که بدم بچم شوهرمم امد بگه خودشم شیرش کمه من اشاره کردم نگو بعدم گفت یا بچمو بیارم بهش شیر بده گفتم باشه امد بچشو شیر دادم به نظرتون کارم اشتباه بود من بخاطر اون طفل معصوم شیر دادم چون بچه رو نمیشه فدای اختلاف بزرگترا کرد ولی باهم حرف نزدیم شما بودید این کار رو میکردید یا بخاطر قهر بودن شیر نمیدادید به بچه اش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.