2777
2789

با اختلاف سنی ۲۰سال 

همه نوع ایرادی از من میگیره 

خسته شدم بریدم فقط بخاطر بچم دارم تحمل میکنم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

اختلاف سن ک یهو زیاد نشده از اول بوده و شما قبول کردی .

رو بقیه چیزا و کاراش با هم صحبت کنین یا احتیاج بود مشاوره برید تا اوکی بشع

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف سن ک یهو زیاد نشده از اول بوده و شما قبول کردی . رو بقیه چیزا و کاراش با هم صحبت کنین یا احت ...

من با اختلاف سنی مشکلی ندارم میگم خیلی ایراد میگیرع 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

روز اول مگه ۵ سال بود اختلاف تون 

دوست عزیز من با اختلاف سنی مشکلی ندارم 

ایراد گیری دلیلش اینه ک شما رو ناپخته و بچه فرض میکنه دوست داره ایراد بگیره ک مثلا راه و روش درست رو یادتون بده و واردارتون کنه مثل اون فکر کنید .به نظرم بشینید باهم حرف بزنید و این تفاوت دیدگاه رو با حرف و مشورت باهم حل کنید

من با اختلاف سنی مشکلی ندارم میگم خیلی ایراد میگیرع 

نقطه ضعف دستش نده ک اگ جنبه نداشته باشه روانی میشی .

خب چرا ایراد میگیره مثلا چی میگ

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ایراد گیری دلیلش اینه ک شما رو ناپخته و بچه فرض میکنه دوست داره ایراد بگیره ک مثلا راه و روش درست رو ...

نمیدونم چ خاکی به سرم کنم آره همش میگه تو بچه ای 

چن سالتونه

من ۲۰ اون ۴۱

ببین خیلی هم خرده نباید از اون گرفت اون تیپاشو زده جوونیش رو کرده حالا دوس داره با وقار رفتار کنه ..

حالا ک نوبت شماس ب نظرش پوچ میاد .

دوتا از دوستای منم با ۱۵ سال اختلاف همچین مشکلی دارن

امروز دیگه باهاش قهر کردم همش میگه این لباسا چیه آخه من هنوز ۲۰سالم نیس 

خوب همون تفاوت سنی باعث این تفاوت سلیقه ها شده .اول اینکه بشین ببین اون چه مدلایی دوست داره.سلیقتو بهش نزدیک کن اگر یه چیزاییو خودت دوست داری بگو من اینو میپسندم و دلایلتو بگو .به دور از بهونه و گیر دادن بدون جبهه گیری باهم حرف بزنید