2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب کار حتما

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩

کتاب کار بخر قلم چی الان حضوری نیس جامعه آماریش به اچن صورت درست نیس سوالاشو از کانالا دربیار خودت آزمون بده

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

من خودم سال اخرم دوازدهم تجربی 

اگه تجربی هستی قلم چی برو تا از الان برا ازمون ها اماده باشی

ولی اگه ریاضی یا انسانی هستی سال دیگه قلم چی برو

من تازه قلم چی رفتم از تابستون فقط وقتمو میگیره ولی اگه از دهم میرفتم وضعم بهتر بود برا کنکور هم غمی نداشتم

مَن یه دُخترِ بی اَعصابِ مِهرَبونَم