2777
2789
عنوان

اینجانب یه همسری میخوام که🫠😂🎀

93 بازدید | 11 پست

موتور CB داشته باشههه هر هفته جمعه ها باهم بریم بگردیم😭😂علاقه خاصی ب موتور سواری دارم حالا فک کن CB باشه چی میشههههه😔😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

مادوتایی میریم پیست ای حال میده 😁 

خانوماااا 

پریودم ۲۲ روزه س الان ۲۳ روزه  یه روز عقب افتاد 

همیشه سر موقع میشدم 

۲۴ مرداد تموم شد باید ۱۵ این ماه میشدم 

۱۰ شهریور دو بار رابطه لا.. یی بوده فقط یکم وارد شد 

و اصلا هیچی نریخته روم 

کسیو ندارم ازش بپرسم ممنونم  

توروخدا راهنمایی کنید 

دیروز سینم درد می‌کرد کمر درد داشتم الان خوبم و تعجبم چرا ترشح پرفکی شکل دارم ، موقع پریود که ترشح نیس 

الله برایم کافیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا داداش منو بگیر ببر. از خدامه ازدواج کنه اونم موتور بازه حتی ماشین نداره ولی موتور اپاچی داره

این داداش منم همینطوره انقد تو فازه موتوره ک منم اینجوری شدم😔😂

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

خوبه ک خواهر برادر مثل همید سوار موتورش شو بعضی وقتا باهم دیگه برید بیرون

ایبابا😂

خوبه ک خواهر برادر مثل همید سوار موتورش شو بعضی وقتا باهم دیگه برید بیرون

ایبابا😂