2777
2789

بچه ها من ترشحم یکمی مایل به زرده  واس جنینم اتفاق نیوفته  و  شهرستانم   دکتر نمی تونم برم خواهش میکنم بگین چیکار کنم

واس مامان شدنم صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنینم اسیب نمیبینه 

نه عفونت ک منم الان دارم دکتر بهم قطره و پماد داده دکتر میدونه چی بده ک به جنین اسیب نرسه عفونت زیاد شه اسیب میزنه باید جلوشو بگیری

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

ی افتابه مخصوص داشته باش و هر دفعه میری دستشویی خودتو با جوش شیرین بشور و صبح و عصر تو سرکه بشین و روزی دوبارم عنبر نساء دود کن بگیر اونجا که دودش عفونت رو ببره اینا خیلی موثر هست 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
عفونت حاملگی جدی بگیر و الان درمانش کن  وگرنه تا اخر عمرت خوب نمیشی  دارو مصرف میکنی ی م ...

مترونیدازول بخورم تا وقتی برم دکتر

ی افتابه مخصوص داشته باش و هر دفعه میری دستشویی خودتو با جوش شیرین بشور و صبح و عصر تو سرکه بشین و ر ...

ضرر که نداره برا  جنین   باشه حتما با جوش شیرین میشورم سرکه هم میتونم بشورم

من و همسرم یه ماه بود که تصمیم گرفته بودیم بچه دار شیم همش در تلاش بودیم که من باز پریود شدم.. پس رفتم پیش دکتر زنان که اونم معاینه کرد گفت عفونت شدید رحم دارم واسه پرونده باز کردن فرستاد آزمایش خون بدم.. 

من عفونت شدید رحمی داشتم 

دکتر گفت اینجوری بچه دار نمیشی برام کلی دارو نوشت گفت مصرف کن.. من و همسرمم پرهیز میکردیم بخاطر داروها تا یوقت باردار نشم.. یه هفته دارو ها رو مصرف کردم بعد یه هفته دیدم از

آزمایشگاه تماس گرفتن که بیاین جواب آزمایشتونو بگیرین رفتم گرفتم دیدم پسره دختره صدا کرد گفت جواب رو تو بگو 

دختره اومد برگشت گفت باردارین 

واییییییییییی شوککه شدم

نمیدونستم خوشحال باشم بخاطره بارداریم 

یا بخاطر اون یه هفته ای که دکتر گفته بود وقتی بارداری نباید این دارو ها مصرف کنی ناراحت باشم..