2777
2789
عنوان

پیام نور یا غیر انتفاعی بگیننننن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 104 پست
تو هم انتخاب رشتته؟؟؟؟چ کنکوری دادی؟؟؟ منم انتخاب رشتمه گیج شدم

کنکور انسانی دادم الان مشاوره پیام نور همون اولویت اولمو اوردم ولی یکی میگ غیر انتفاعی بهتره یکی میگ پیام 

یکی میگ کلاس حضوری داره

یکی میگ نداره

برامن حضوری بودن کلاساشم مهمه اخه 

و بین مشاوره و روانشناسی موندم

کنکور انسانی دادم الان مشاوره پیام نور همون اولویت اولمو اوردم ولی یکی میگ غیر انتفاعی بهتره یکی میگ ...

جفتش یکیه فقط تو درساش فرق داره ولی ب نظرم روانشناسی رو برو منم کنکور تجربی دادم زیست سلولی و مولکولی و روانشناسی قبول شدم ک روان با خونمون ۳دقه راهه ولی زیست تاخونمون ۳۰دقه راه با ماشین موندم واقعا منم چی برم علاقمم ک نمیدونم جیه از هرکیم میپرسم فقط میگن بدرد نخوره میزنن تو ذوق ادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم انتخاب رشتته؟؟؟؟چ کنکوری دادی؟؟؟ منم انتخاب رشتمه گیج شدم

انتخاب رشته؟؟؟؟

پس چرا دو روز پیش خواهر زاده ی من قبول شد

گفت جوابش اومده 

البته مشخص بود قبول میشه

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
رشته روانشناسی تا دکتری بهتره تره یا رشته زیست سلولی و مولکولی تا دکتری؟

ببین من حقیقتا از روانشناسی فقط میدونم ک ارشد بگیری بیوفتی دنبال مطب زدن و نظام پزشکی خوبه

یا اینکه استخدام اموزش پرورش راحت تر میگیرنت

اما سلولی مولکولی باید تا دکتری بری تا یه چیزی بشی،و اگر دکتری بگیری بهت مجوز تاسیس آزمایشگاه میدن .

و سلوبی مولکولی خیلی سخته ب نظرم،من هیچوقت رابطه خوبی با بیوشیمی نداشتم.

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

انتخاب رشته؟؟؟؟ پس چرا دو روز پیش خواهر زادم ی من قبول شد گفت جوابش اومده  البته مشخص بود قب ...

شما چرا انقد مسخره میکنی مگ کسی از شما خواهر زادتونو پرسید ک پزشو بدین عجبا شما نظر ندین

جفتش یکیه فقط تو درساش فرق داره ولی ب نظرم روانشناسی رو برو منم کنکور تجربی دادم زیست سلولی و مولکول ...

ب حرف اینایی ک میگن ب درد نخوره توجع نکن معلوم نیس خودشون چین چکارن اصلا

شما چرا انقد مسخره میکنی مگ کسی از شما خواهر زادتونو پرسید ک پزشو بدین عجبا شما نظر ندین

پز چی؟؟؟؟

میگم جوابش مگه نیومده؟

چندتا کنکوره ؟؟

یا اون همینطوری گفته

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ البته لازم نیست کسی امضای منو بهم یادآوری کنه(چون فضولی هم کردار ناپسندیه😉😊) (کاربر قدیمی)                             عشقهام👈🏻پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️
کنکور انسانی دادم الان مشاوره پیام نور همون اولویت اولمو اوردم ولی یکی میگ غیر انتفاعی بهتره یکی میگ ...

ببین یه کاری کن

برو همون مرکز ک مشاوره قبول شدی از تعداد روز و ساعت کلاسا بپرس 

من رشتم مهندسیه از بچه های مشاوره و روانشناسی خبر ندارم

اما اینو بهت بگم تغییر رشته دادن تو پیام نور خیلی راحته

اول مساوره برو دوست نداشتی رولنشناسی اش کن ترم بعد.

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

چون چن تا انتخاب در امده موندم کدومشون رو برم

درسته عزیزم

موفق باشی

من فکر کردم کلا یکی شده کنکور و فقط یه رشته قبول میشن جدیدا

ب حرف اینایی ک میگن ب درد نخوره توجع نکن معلوم نیس خودشون چین چکارن اصلا

همون من از کلی مشاور پرسیدم همه‌میگفتن روانشناسی خوبه بعد بعصیاشونم میگفتن زیست هرچی بینشر میپرسم بیشتر گیج میشم نمیدونم جی برم جیکار بکنم

ببین یه کاری کن برو همون مرکز ک مشاوره قبول شدی از تعداد روز و ساعت کلاسا بپرس  من رشتم مهندس ...

عزیزم شما نمیدونی روانشناسی یا مشاوره؟ نظر شما چیع و میشه راحت تغیر داد؟