2777
2789
عنوان

رقیه شرعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 113 پست
رقیه شرعی یعنی چی؟

توضیح دادم رقیه برای باطل کردن طلسم و جادو و...ک گوش کنی اگ بدنت واکنش نشون بده ینی طلسم و جادو شدی اگرم ن ک عادیه

پرورده کوردم ایلام خاکمه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانومی من میشناسم سادات هستن تولیدی حرز و چادر دارن میخای بهت شمارشو بدم؟ براش واتساپ پیام بزار ب ...

من دیگ توبه کنم سمت کسی برم 🤣🤦🏽‍♂️فقط اگ زحتمی نیست ی جایی ک حرز میفروشن معرفی کنید🙏

دقیقا نرو پیش اینجور دعانویس بیشتر راه اجنه رو باز میکنن

بخدا نرفتم بزور بردنم ولی خب همه دعانویسا اجنه وارد زندگی طرف میکنن ...روزای اول میخوندم کار بااام کرد ک ولش کنم الان روزا کلی قران میخونمو ختم و....

من دیگ توبه کنم سمت کسی برم 🤣🤦🏽‍♂️فقط اگ زحتمی نیست ی جایی ک حرز میفروشن معرفی کنید🙏

عزیزم گفتم که تولیدی حرز دارن پدر همسرشون هم عالم هستن راجع به طلسم میتونه کمکت کنه ۰۹۹۴۵۸۹۴۶۹۴ سادات هاشمی

تو قران گفته رقیه شرعی یا چند شب کدوم سوره بخونید

ن منطورم این بود ک اجنه هست یعصیا جن عاشق دارن ک مانع ازدواج طرف میشن بعضیام جن فاسد مثل من ک همش مرتکب گناه میشن ..رقیع م از آیه های بقره حمد ناس فلق کافرون و ....