2777
2789

بچه ها خوبین؟؟؟

یه کمک میخواستم از تون من الان روانشناسی و حقوق قبول شدم مرددم کدومو برم!

از یه طرف روانشناسی ریاضی و زبانش سخته ولی خب دوسش دارم اما اینده شغلی نداره ،از طرف دیگه حقوق رشته خوبیه سخته ولی ریاضی نداره اما میترسم کم بیارم ولی خب در عوض اینده شغلی داره 

با این اوصاف من چه کنم ؟نظر شما چیه؟

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه چی توانایی چی 

میدونی ک حقوق رشته سنگین و توانایی فن بیان زیاد و احساساتی نبودت میخواد 

روانشناسی هم اگه ارشد بخونی  شغل هست 

برای حقوق تازه یه آزمون وکالت باید بدی تا وکیل بشی الکی نیط

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱

روانشناسی رشته دیر بازده تری هست ولی حقوق هم سدی دارد ب عنوان آزمون وکالت 

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
علاقه چی توانایی چی  میدونی ک حقوق رشته سنگین و توانایی فن بیان زیاد و احساساتی نبودت میخواد&n ...

فن بیان ام بالاس

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀
حتی نمی‌دونم به کدوم علاقه دارم ولی حس میکنم دلم بت حقوق

تحقیق کن حتما راجب درسایی که قراره تو این ۴ سال بخونی و چیزای دیگ

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱