2777
2789
اینکه گفتین شبیه داستان حصرت یوسف شد یعنی تا از اسماعیل نگذری اسماعلیو بهت برنمیگردونیم .یعقوب تا از ...

عزیزم رها کردن ینی منتظر اتفاق افتادن نباشی خود انتظار ارتعاش منفیه تو الان باور داری ک خاستت مال توئه اما انتظار ینی فرکانس مطلق نداشتن

بر اساس قانون جذب ما نباید هر چیزی رو مانع قرار بدیم ‌ قطعا با قانون جذب درمان بهتر جواب میده . من ف ...

جذب میگه در مدارش قرار بگیر....ینی اگه ماهی میخاهی نرو تو وسط بیابون خشک دنبالش بگردی برو ی جایی ک حداقل برکه کوچیک داشته باشه اون نزدیکیا.الهی که سلامتی کاملمو بدست بیارم دعام کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کاملا اعتقاد داری میرسی؟ب اون بیست درصد چرا نمیرسی؟؟؟؟مثلا من میگم دکتر گفته غضروف مفصل زانوت ک ...

عزیزم قانون طبیعت رو که نمیشه از بین برد.

اون بیست درصدم شاید وقتش نرسیده و تو نوبته.

کلا قانون جذب از خدا جدا نیست

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
جذب میگه در مدارش قرار بگیر....ینی اگه ماهی میخاهی نرو تو وسط بیابون خشک دنبالش بگردی برو ی جایی ک ح ...

درست میگه دیگه . میارین همین خودش ی ترسه ک شما دهرین و کار بد تر میکنه؟

درست میگه دیگه . میارین همین خودش ی ترسه ک شما دهرین و کار بد تر میکنه؟

اره دقیقا الان بفکرم رسید گاهی حتی تو بیابونم از جایی ک امکان نداره میتونه یه ماهی دست ادم برسه حتما لازم نیست برکه یا دریا باشه 

از تجربه ای ک داشتین میگین؟مثلا چی از ته دل خاستین و رسیدین بهش؟ 

یکی از دوستانم ب فجیه ترین شکل ممکن متوجه خیانت همسرش شد و من بد از اون قضیه موداممممم ب این موضو فکر میکردم و خودمو میذاشنم بجاش و همش بالو پر میدادم ب این موضوع دقیقا با جزئیات بد ۴ سال دقیقا دقیقااا تک تک چیزایی ک بهش فکر کردم سرم اومد بدون کمو کاست من انقد تو نقش فرو میرفتم ک گریم میکردم بد از اون ب هر چی ک فکر کردم مثلا  شغل جدیدم ادما و همکاری ک دلم میخواس سمتم بیان بخدا دقیقا همون شد مثلا شما فک کن من ب این فک میکردم ک تو محل کار ی همکار چشم رنگی داشته باشم ک مثلا خیلی با هم جور باشیم دقیقا ی همچین همکاری با جزئیاتی ک خواستم دارم اما مثلا من ب این فکر کردم ک کسی ک اذیتم کرد جوری ک میخوام بهم برگرده و پشیمون بشه اما چون ته دلم ازش نفرتو کینه داشتم نمیتونستم تمام تمام وجودم و تمرکزمو بذارم روش و فقط ب این فکز کنم انگار رشته افکارم تو این ی موضو همش از دست میرفت ته دلم راضی نبود گفتم حالا ک نمیشه پس بیا ب این فکر کن ک بیخیال این موضو شدی ب این فکر کن ک ی روز انقد سرت شلوغ میشه ک اصلا وقت نمیکنی ب این مسئله فکر کنی ب این فکر کن ک بخشیدیش بخدا دقیقاااا همین شد الان 

متوجه شدم.ینی مثلا من سلامتی میخام باید از ته دلم بخام و بعد تصور کنم مثل کامل سلامتم و بعد تو دلمم ...

آره سلامتی رو باید جوری شکر گزاری کنی که داریش.ترس از دادان چیزی باعث میشه از دستش بدی

برای عصبی شدن هم بیست دقیقه قبل خواب و بیست دقیقه قبل بیدار شدن با خودت تکرار کن آرامش من در آرم ترین حالت ممکن هستم بهش میگن تلقین من خودمم دارم انجام میدم باید تا سه ماه تکرار کنی.

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
اینکه گفتین شبیه داستان حصرت یوسف شد یعنی تا از اسماعیل نگذری اسماعلیو بهت برنمیگردونیم .یعقوب تا از ...

دقیقاااا همینه رها کن تا بدست بیاری

وقتی رها میکنی دیگه ترس از دست دادن نداری دقیقا همون لحظه بدست میاری

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
[QUOTE=209660202]کجا باید دان کنم ؟؟ رایگانه؟؟[/QUOTEگوگل  آره رایگان بود

میشه بگی کجا دان‌کنم

هرچی گشتم پیدا نکردمش

میشه بگی کجا دان‌کنم هرچی گشتم پیدا نکردمش

بزن کتاب صوتی چهار اثر از فلورانس اسکاول شین..کتابشم حدود ۸۰ گرفتم ولی صوتی رو میشه همیشه گوش داد

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏