2777
2789
بزن کتاب صوتی چهار اثر از فلورانس اسکاول شین..کتابشم حدود ۸۰ گرفتم ولی صوتی رو میشه همیشه گوش داد

کجا بازار یا گوگل پلی؟؟

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
مبارکتونه 😍 منم خونه اولی رو دوست نداشتم همیشه میگفتم بدم از این منطقه میاد بابامم که از اول دنبال ...

ممنون بیبی

خوشحالم که به ارزوت رسیدی🥺♥️

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستانم ب فجیه ترین شکل ممکن متوجه خیانت همسرش شد و من بد از اون قضیه موداممممم ب این موضو فک ...

ایوای 😑دقیقا راست میگی منم خدمو میذاشتم و هنوزم میذارم جای کسایی ک ی مشکلی دارن و براشون غصه میخورم نمیدونم چرا اینجورم و ب نوع دیگه بمقدار کمش میاد سر خودم.اینبار ک ارتروز زانو گرفتم گفتم خدایا عصو بعدی بدنم کدومه ک درگیر کنم با ندانم کاری نکنه شونه هام هستن و دقیقا شونه هام الان ی دوهفته میشه درد داره و مقع حرکت تق تق هم میکنه .حالا میخام بددنم با جذب و دعا میکنم کاری کنم مثل گذشته کاملا سالم بشم؟

آره سلامتی رو باید جوری شکر گزاری کنی که داریش.ترس از دادان چیزی باعث میشه از دستش بدی برای عصبی شد ...

متاسفانه دقیقا اینجوره ک میگی.ترس از چیزی باعث میشه اکثرا اون چیز سر ادم بیاد.میخام شروع کنم روش زندگیمو و دیدم ب جهان رو عوض کنم 

چقد حس بد گرفتم از تاپیکت... ببخشید... همش حش مرگ، مریضی، درد یکم انرژی بخش حرف بزن زن ور ور پشت ه ...

منم میخام از این موج منفی خلاص شم.کمک میخام میخام از تجربه های دیگران استفاده کنم 

ایوای 😑دقیقا راست میگی منم خدمو میذاشتم و هنوزم میذارم جای کسایی ک ی مشکلی دارن و براشون غصه میخورم ...

ببین اشتباهه تو نمیدونی من چ زجری بدش کشیدم نمیارزه الان فقط برای ارامش دل طرف دعا میکنم و سریعااااااا خودمو مشغول ی کار دیگ میکنم کتاب ۴ اثر و کتاب رهایی از زندان ذهن ک نویسندش نک کی و  کاترین سوگر هست چون ۲ تا کتاب ب این اسمه ممکنه اشتباه کنی 

و کتاب شفای زندگی این بیشتر از همه بدردت میخوره اول اینو بخون نیاز نی بخری پی دی افش هس من پی دی افاشو خوندم 

اینارو بخون برای چیزی ک گفتی ک با شکر گذاری اون انرژی منفی و دردو از بین ببری بهت کمک میکنه می دونی من نظرم چیه ؟ وقتی منو شما ب این فکر میکنیم ک خیانت ببیتیم یا همون ک شما ب زبون اون حرفو زدی ینی جی؟ ینی منو شما خودمونو برای این دردها اماده کردیم ینی پذیرای اونا هستیم و از اتفاق افتادنشون شوک زده تمیشیم اگ از دید علمی ب این نگاه کنی اسمش قانون جذبه اگ از دید مذهبو خدام بخوایی بهش فکر کنی خدا میگه خب این بنده من امادگی و پذیرش این مشکلو داره پس از همین طریق و همین بلا اونو مورد امتحان قرار میدم 

من ب خودم قول دادم و چن ماهیه ک این قولو عملی کردم مثلا میگم اشک میریزم خب اما ب خدا میگم خدا میدونم تو همین الان تو همین لخظه داری می بینیم شاید سرت شلوغ باشه بندهات زیاد باشن اما مطمنم از تهههه دلم ک تو منو می بینی مطمنم تو جواب منو میدی مطمنم ک دلت نمیاد حوابمو ندی خدایا شکرت ک با همه سختیا دارمت ب بزرگیش قسم که ۹۹ درصد موافق به ۳ روز نکشیده با این روش جواب گرفتم دارم قسم میخورم 

شمام بهش از ته ته دلت توکل کن ب زبون ن مطمن باش برای درد جسمی هم جواب میده شک نکن من مادر بزرگم واکسن ک زد چن ساعت اول همش میگف حالم بده حالم بده بد الکی ی قرص ویتامین دی بهش دادیم گقتیم مسکن خیلی قویه بخوری خوب میشی رو دست این قرص نداریمو اینا با این حرفا گولش زدیم بد خوردن اون خودش احساس میکرد حالش بهتر شده و دیگ میگف حالم‌بد نیس 

امیدوارم شمام نتیجشو ببینی دوست خوبم🤗❤

متاسفانه دقیقا اینجوره ک میگی.ترس از چیزی باعث میشه اکثرا اون چیز سر ادم بیاد.میخام شروع کنم روش زند ...

خیلی عالیه عزیزم هر وقت کمک خواستی بگو بهم

کتاب معجزه شکر گزاری رو انجام بخون  کتتب صوتیش هست تو گوگل پلی من با اون انجام دادم.

۲۰دقیقه قبل و بعد خواب ذهن در بالاترین سطح انرژیه  به چیزایی ک میخوای فکر کن مثلا اگه سلامتی میخوای بگو من در سالم ترین وضعیت ممکن قرار دارم و کلمه سلامتی رو تکرار کن تا خوابت ببره یه جور خود هیپنوتیزمیه

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
ببین اشتباهه تو نمیدونی من چ زجری بدش کشیدم نمیارزه الان فقط برای ارامش دل طرف دعا میکنم و سریعااااا ...

☺🌹 خیلی قشنگ نوشتی حتما توصیه هایی ک کردین رو انجامش میدم گلم یدنیا ازت ممنونم 

خیلی عالیه عزیزم هر وقت کمک خواستی بگو بهم کتاب معجزه شکر گزاری رو انجام بخون  کتتب صوتیش هست ...

💪💖 خدارو شکر که دوستان خوبی دارم که راهنماییم میکنن دلم میخاد بعد این زندگیمو تغییر بدم مثبت فکرکنم تا اتفاقای عالی برام بیفته یدنیا گلم ازت ممنونم 🌹🌹🌹🌹🌹

💪💖 خدارو شکر که دوستان خوبی دارم که راهنماییم میکنن دلم میخاد بعد این زندگیمو تغییر بدم مثبت فکرکن ...

خواهش میکنم عزیزم⚘

این یه زنجیره اس منم خدا بهم دوستایی نشون داد ک کمکم کردن

هیج جیز تو این دنیا اتفاقی نیست

موفق باشی❤

مثلا شما فک کن من ب این فک میکردم ک تو محل کار ی همکار چشم رنگی داشته باشم ک مثلا خیلی با هم جور باشیم دقیقا ی همچین همکاری با جزئیاتی ک خواستم دارم ...

عزیزم میشه در مورد جذب اون شغل و همکار هایی که میخواستی یکم توضیح بدی.  مثلا چجور جزعیاتی مد نظرت بود و اینکه تو براشون کاری کردی یا خودشون برات اتفاق افتادن؟