2777
2789
من ب شدتتتتتتتتت اعتقاد دارم خیلییییییییی باورتون نمیشه همیشه اون ماشین دلخواهمو تو ذهنم تصور می‌کرد ...

کنجکاو شدم 🤔🤗 شما درامد دارین؟؟؟؟یا بدون درامد ماشین همینجوری داره میاد سمتتون؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق از دست دادن با رها کردن رو متوجه نشدم 

ببین تو یه چیزی رو میخوای خب رو کاغذ مینویسی و تصورش میکنی بعد رهاش میکنی.یعنی دیگه خودتو درگیرش نمیکنی نباید جوری باشه ک من بدون اون مورد خوشبخت نیستم اگه همچین حسی داشته باشی کائنات ازت میگیردش.اتفاقی ک برای من افتاد.متوجه شدی؟؟

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
در اومد ن چندانی ولی خود ب خود همه چیش جور شد

منم فکر میکنم دعا کردن یا جذب با روش قانون جذب اینجوره ک تو انقد اون چیزو میخاهی دیگه دوستداری بهش برسی مثل کسیکه گشنشه میره دنبال غذا اگه نخوره نمیتونه سرپا وایسه بهرطریقی شده میخاد غذا بخوره حتی نداشته باشه دزدی هم میکنه اخرش بهش میرسه ! حس میکنم بعضی چیزا برامون اهمیت ندارن مثلا سلامتی قدرشو نمیدونیم هی میگن فلان چیو نخور مضره ما میخوریم چون لذت میبریم از طعمش یا میگن شب ب صفحه گوشی نگاه نکن اما ول کن نیستیم چون دوستداریم نگاه کنیم.میگم دعا یا جذب همون شور و علاقه برای رسیدنه و بعد قدم ورمیداریم برای رسیدن ب اون اینهم همون مدار جذب قرار گرفتنه نظرتون چیه؟

راستش خیلی از خونمون متنفر بودم یعنی خوشم نمیاد طبقه جهارم بدون اسانسور به چوخ مرفتیم از طرفی منطقه ...

مبارکتونه 😍 منم خونه اولی رو دوست نداشتم همیشه میگفتم بدم از این منطقه میاد بابامم که از اول دنبال از اون منطقه ب ی جا دیگه رفتن بود اخرش رفتیم...البته با ارزوی خالی ما نبود چون بابام خیلی سال بود میخاست بریم مامانم نمیذاشت بریم میگفت خوبه 

منم امسال آشنا شدم ولی باید اعتقاد داشته باشی من به سوالای رگباری اعتقاد دارم یعنی افکار منفی میاد س ...

یعنی کاملا اعتقاد داری میرسی؟ب اون بیست درصد چرا نمیرسی؟؟؟؟مثلا من میگم دکتر گفته غضروف مفصل زانوت کمی ساییده شده دیگه درست نخاهد شد غضروف تا مرحله جنینی رشد داره بعدش ثابت هست ینی چطور یکی نخاعش قطع بشه درست بشو نیست اینم اونجره....ینی مثلا فرض کن یکی دست نداره مادرزادی حالا بنظرت با قانون جذب پیش بره دست دار میشه؟؟؟؟قانون جذب میگه در مدارش قرار بگیر ینی باید شدنی باشه مثلا خرشید که نمیاد دم پنجره اتاقم تا از دیدنش لذت ببرم اینجور نیس؟میتونم با جذب کاری کنم همین هفته بعدی بجای اینکه جمعه تعطیل باشه شنبه تعطیل شه یا کاری کنم رنگ پوستم یا قدم کوتاه و بلند بشه یا فلان شبکه خارجی اخبارش رو هفته بعد دو ساعت دیرتر یا زودتر بگه؟

من که ماشالا قانون دفع وقانون برعکس شدن اون چیزی که میخوام فعاله😑

تو دلت میگی کاش فلان میشد اما میدونم شانس ندارم ک برعکس میشه ن؟😐 دعا و جذب بنظر من نیروی فعال کننده درون ما هستن مثلا حس گرسنگی داریم که بسمت غذا میریم اگه نداشتیم میرفتیم؟حالا یوقتی مریض میشیم تهوع داریم غذا هم هست خونه اما رو برمیگردونیم ازش درسته؟دعا و جذب تو درون ما حس نیاز ایجاد میکنه وقتی نیاز ایجاد شد دنبال رسیدن بهش میریم مثلا من دوستدارم ی مانتو خشکل داشته باشم اول باید پولشو داشته باشم بعد برم بازار این شد مدار جذب قرار گرفتن.وگرنه مانت بخام اما تو ی جزیره تاابد گیر بیفتم پولم داشته باشم مانتو نمیرسم.تلاش کن برای ارزوهات.ولی ی چیزی رو موندم هم حدیث میگه هم قانون جذب ک اگه دلت برا یکی بسوزه سر خودت میاد .....یا حدیث میگه خدا طبق قگمان شما عمل میکند ینی امید داری براورده میکنه نداری نمیکنه گیج شدم خدایا.این بلاهایی ک سرم اومده مقصرش منم یا جذبش کردم 

ببین تو یه چیزی رو میخوای خب رو کاغذ مینویسی و تصورش میکنی بعد رهاش میکنی.یعنی دیگه خودتو درگیرش نمی ...

متوجه شدم.ینی مثلا من سلامتی میخام باید از ته دلم بخام و بعد تصور کنم مثل کامل سلامتم و بعد تو دلمم نگم اگه سلامت نباشم نمیتونم زندگی کنم و عصبی میشم و ....نه؟فقط باید همش تصور کنم سلامتم و ب دردی ک گاها دارم فکرنکنم ندیده بگیرمش درست متوجه شدم؟❤

ببین تو یه چیزی رو میخوای خب رو کاغذ مینویسی و تصورش میکنی بعد رهاش میکنی.یعنی دیگه خودتو درگیرش نمی ...

اینکه گفتین شبیه داستان حصرت یوسف شد یعنی تا از اسماعیل نگذری اسماعلیو بهت برنمیگردونیم .یعقوب تا از یوسف گذشت خدا یوسفو برگردوند 

یعنی چیزی که از نظر علمی امکان وقوعش نیست میشه با جذب و دعا واقعیت بشه؟؟؟؟

بر اساس قانون جذب ما نباید هر چیزی رو مانع قرار بدیم ‌ قطعا با قانون جذب درمان بهتر جواب میده . من فکر میکنم اگه باورمون بشه ک خوب میشه شاید واقعا خوب شد

تو دلت میگی کاش فلان میشد اما میدونم شانس ندارم ک برعکس میشه ن؟😐 دعا و جذب بنظر من نیروی فعال کننده ...

اره من میگم کاش میشدددد و فلان ماهم هروقت دلسوزی کردیم بدتر سرمون اومددد

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸