2777
2789
عنوان

قرص ها و داروهای روانپزشکی

2671 بازدید | 31 پست

سلام خدمت همه دوستان

خواستم یه خواهشی ازتون بکنم اونم اینکه تا جایی ک ممکنه اصلا به روانپزشک مراجعه نکنید مخصوصا اگه مشکلتون خیلی جدی نیست... چون اونا فقط شماها رو میبندن به قرص و دارو و تا روزیکه داروها رو بخورید حالتون خوبه اما وقتی داروها رو قطع کنید حالتون از روزاول به مراتب بدتر میشه... به نوعی میشه گفت قرص های ضد افسردگی و ضد استرس یه نوع مخدر هستن ک شما رو به خودشون معتاد میکنن و جدایی و رهایی ازشون خیلی سخت هست... سعی کنید با روش های روان کاوی و رفتار درمانی خودتونو مداوا کنید و سعی کنید خواراکی هایی با طبع سرد رو کمتر مصرف کنید چون اضطراب و افسردگی به خاطر سردی مزاج ایجاد میشه... داروهای اعصاب و روانپزشکی برای کسایی هست ک حالشون خیلی خرابه و کنترلی روی رفتار خودشون ندارن و فقط روانپزشک یه دارویی بهشون میده ک کل روزو آروم بخوابن و کاری به کار کسی نداشته باشن... پس به جوانی و سلامتی خودتون رحم کنید و هیچوقت پا تو مطب هیچ روانپزشکی نذارید چون‌اگه مشکل جدی ای هم نداشته باشید با شماها کاری میکنن ک دچار یه مشکل جدی یعنی مصرف قرص های ضد اضطراب و ضدافسردگی بشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تجربه داشتین؟

من کامل باهاتون موافق نیستم. 

من خودم مدت ها درگیر اضطراب بودم و هستم

گاهی مغز یه هورمون رو ترشح نمیکنه و به دارو نیاز هست.

ولی مثلا داروهایی مثل کلونازپام و اینا که خودم خوردم اعتیاد آور هست موافقم. 

بعد شما تجربه ای در مورد روانکاوی دارید

منم رفتم قرص داد بهم ولی خونوادم نزاشتن بخورم الان خیلی حالم بده.خودشون پشیمون شدن

بنظرم اعتماد به آدمی که واقعا کار بلد باشه جای نگرانی نداره

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

متاسفانه بله و باهاتون موافقم 

اما من افسردگی م ریشه تو بچگی داشت و از بچگی علائم داشتم و کسی توجه نکرد تو بزرگسالی خیلی تشدید شد و مجبور شدم دگ دارو مصرف کنم. 

بهترین توصیه من اینه خیلی مواظب تربیت روحی و جسمی بچه ها باشید که ب درد امثال من دچار نشن. 

آیا میدانید استارتر هیچگونه اطلاعات درستی از نحوه مصرف داروهای اعصاب ندارند؟!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
وقتی حال بده و چاره ای نیس باید مصرف کنی اضطراب مشکلت؟

اضطراب و افسردگی شدید😔من حتی تا پای خودکشی هم رفتم😔

متاسفانه شهرمونو عوض کردیم و روانشناس و روانپزشک خوب اینجا نیست، نمیزارن برم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

شاید باورش براتون سخت باشه ولی من بخاطر اینکه سودا تو‌ بدن و مغزم زیاد شده بود افسردگی گرفته بودم ترس بی دلیل داشتم نگران و...الان دارم درمان میکنم خیلی بهتر شدم بنظرم حتما ب طبع بدنتون دقت کنید اکثر بیماری های اعصاب یا افسردگی از سودای بدن و مغز میاد

برا خودتون اتفاق افتاده ؟

بله چون برا خودم‌اتفاق افتاده دارم میگم... من خودم یه مدت بشدت درگیر اضطراب و استرس بودم رفتم پیش روانپزشک بدون اینکه اطلاعاتی درباره آزمایشاتی ک باید انجام بدم برام آسنترا تجویز کردن منم خوردم بعد چند روز حالم بسیار بدتر شد رفتم آزمایش دادم بعدا مشخص شد برا تیروییدم بوده و این داروهای ضد اضطراب با بیماری تیرویید تداخل داشتن تا جایی ک یه دکتر دیگه بهم گفت اگه یه هفته دیگه این قرصا رو میخوردی میمردی... من پیش یه دکتر طب سنتی خودمو درمان کردم بدون هیچ عارضه و مصیبتی... با تغییر در سبک زندگی و تغییر در خوراکی هایی ک مصرف میکردم به بهبودی رسیدم...

اضطراب و افسردگی شدید😔من حتی تا پای خودکشی هم رفتم😔 متاسفانه شهرمونو عوض کردیم و روانشناس و روانپ ...

آنلاین چی؟ من کرجم ولی تحت نظر یه دکتر تو مشهد هستم و راضی ام

منم اضطراب شدید ... الانم میخوام جلسات روانکاوی شرکت کنم....

آنلاین چی؟ من کرجم ولی تحت نظر یه دکتر تو مشهد هستم و راضی ام منم اضطراب شدید ... الانم میخوام جلسا ...

آنلاین نمیتونم.

بله چون برا خودم‌اتفاق افتاده دارم میگم... من خودم یه مدت بشدت درگیر اضطراب و استرس بودم رفتم پیش رو ...

نمیشه این نسخه رو برای همه پیچید

هموننجوری که خودتون میگید شما مشکل تیروئید داشتین!

منم طب سنتی رفتم و نتیجه نگرفتم