2777
2789
عنوان

قرص ها و داروهای روانپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 31 پست
منم رفتم قرص داد بهم ولی خونوادم نزاشتن بخورم الان خیلی حالم بده.خودشون پشیمون شدن بنظرم اعتماد به ...

حالت اگه بده بخاطر این نیست ک قرص مصرف نکردی...اتفاقا شانس آوردی اون قرصا رو نخوردی چون بعدا مکافات داشتی برای ترک کردنش... سعی کن برا بیماری های روحی پیش دکتر شیمیایی نری... به نظرم حتما پیش یه دکتر طب سنتی برو یکم هزینه داره درمان از اون طریق ولی خوبیش اینه روح‌و جسمت سالم میمونه و عارضه شدیدی براش به وجود نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت اگه بده بخاطر این نیست ک قرص مصرف نکردی...اتفاقا شانس آوردی اون قرصا رو نخوردی چون بعدا مکافات ...

عزیزم طب سنتی همه رو نجات نمیده

طرف شاید مشکلات روحی داشته باشه! 

شاید تجربه های تلخ داشته

با دمنوش اینا حل میشه؟؟

توروخدا یه نسخه واس همه نپیچید

یکی ممکن از طب سنتی جواب بگیره

یکی ام نگیره

یا یکی ممکن از روانشناس نتیجه بگیره یکی دیگه نگیره

نمیشه این نسخه رو برای همه پیچید هموننجوری که خودتون میگید شما مشکل تیروئید داشتین! منم طب سنتی رف ...

حرف من اینه برا بیماری های روحی نباید رفت پیش دکترهای شیمیایی... بیماری روحی باید درمان بشه نه اینکه با زور قرص متوقف بشه

حالت اگه بده بخاطر این نیست ک قرص مصرف نکردی...اتفاقا شانس آوردی اون قرصا رو نخوردی چون بعدا مکافات ...

ممنون

به طب سنتی اعتقادی ندارم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
اینجوری ک خیلی اذیت میشید

آره ولی خب چاره ای نیست.

سرکار میرفتم اومدم بیرون تو خونه هم یه مدته مراعاتمو میکنن سرگرمم فعلا تا یه دکترخوب پیداکنم حضوری برم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
عزیزم طب سنتی همه رو نجات نمیده طرف شاید مشکلات روحی داشته باشه!  شاید تجربه های تلخ داشته ب ...

اتفاقا من موافق روانشناش و درمان های روان کاوی و روان شناختی هستم... اونا خیلی خوب میتونن کمک کنن... من مخالف قرص و داروهای شیمیایی هستم همونطوریکه با دمنوش نمیشه خاطرات بد رو از بین برد با قرص هم نمیشه

چرا الکی حرف میزنی مردمو گمراه میکنی 

برای شما حرف الکیه منی که چند ساله درگیر این قرص و داروهام و از وقتی شروع کردم لرزشای وحشتناک دارم و همش کابوس میبینم و گریه میکنم خیلیم حرفش منظقیه