خواستم یه خواهشی ازتون بکنم اونم اینکه تا جایی ک ممکنه اصلا به روانپزشک مراجعه نکنید مخصوصا اگه مشکلتون خیلی جدی نیست... چون اونا فقط شماها رو میبندن به قرص و دارو و تا روزیکه داروها رو بخورید حالتون خوبه اما وقتی داروها رو قطع کنید حالتون از روزاول به مراتب بدتر میشه... به نوعی میشه گفت قرص های ضد افسردگی و ضد استرس یه نوع مخدر هستن ک شما رو به خودشون معتاد میکنن و جدایی و رهایی ازشون خیلی سخت هست... سعی کنید با روش های روان کاوی و رفتار درمانی خودتونو مداوا کنید و سعی کنید خواراکی هایی با طبع سرد رو کمتر مصرف کنید چون اضطراب و افسردگی به خاطر سردی مزاج ایجاد میشه... داروهای اعصاب و روانپزشکی برای کسایی هست ک حالشون خیلی خرابه و کنترلی روی رفتار خودشون ندارن و فقط روانپزشک یه دارویی بهشون میده ک کل روزو آروم بخوابن و کاری به کار کسی نداشته باشن... پس به جوانی و سلامتی خودتون رحم کنید و هیچوقت پا تو مطب هیچ روانپزشکی نذارید چوناگه مشکل جدی ای هم نداشته باشید با شماها کاری میکنن ک دچار یه مشکل جدی یعنی مصرف قرص های ضد اضطراب و ضدافسردگی بشید...
منم رفتم قرص داد بهم ولی خونوادم نزاشتن بخورم الان خیلی حالم بده.خودشون پشیمون شدن بنظرم اعتماد به ...
حالت اگه بده بخاطر این نیست ک قرص مصرف نکردی...اتفاقا شانس آوردی اون قرصا رو نخوردی چون بعدا مکافات داشتی برای ترک کردنش... سعی کن برا بیماری های روحی پیش دکتر شیمیایی نری... به نظرم حتما پیش یه دکتر طب سنتی برو یکم هزینه داره درمان از اون طریق ولی خوبیش اینه روحو جسمت سالم میمونه و عارضه شدیدی براش به وجود نمیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالت اگه بده بخاطر این نیست ک قرص مصرف نکردی...اتفاقا شانس آوردی اون قرصا رو نخوردی چون بعدا مکافات ...
ممنون
به طب سنتی اعتقادی ندارم
یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
سرکار میرفتم اومدم بیرون تو خونه هم یه مدته مراعاتمو میکنن سرگرمم فعلا تا یه دکترخوب پیداکنم حضوری برم
یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
عزیزم طب سنتی همه رو نجات نمیده طرف شاید مشکلات روحی داشته باشه! شاید تجربه های تلخ داشته ب ...
اتفاقا من موافق روانشناش و درمان های روان کاوی و روان شناختی هستم... اونا خیلی خوب میتونن کمک کنن... من مخالف قرص و داروهای شیمیایی هستم همونطوریکه با دمنوش نمیشه خاطرات بد رو از بین برد با قرص هم نمیشه