2777
2789

دندون پزشک من آدم خوبیع خوش برخورد 

و اصلنم هیز نیست 

کلن منم از تول تا آخر چشام بستس نمیخام چش توچش بشم جونم هست 

پیش بند یکبار مصرف دستیارش بست

البته من دوماهی هست میرم میام بازم ادامع داره

هفته پیش دکتر داشت با وسایل کار میکرد تو دهنم

گفت میتونم بزارم اینجا گفتم باشه 

رو سینم بود ...نمیگم رفتار زشتی کرده ولی وسیله ها رو بر میداره میزاره حالم بد میشه ..سینم رو میکشم تو انقدر استرس میگیرم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

طبیعیه همه شون اینکار رو میکنن

من پیش خانوم هم میرفتم از من جای نگهدارنده استفاده میکرد

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو سینه؟؟ واقعا بدجاییه حق داری

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اها خوبه ..پس نگران نشم

نه بابا اون کلش تو دهنته اصلا به چیزی جز کارش فکر نمیکنه من سالهاست میرم دکترم ام مرد

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

دکتر خانم هم میذارهخیلی اذیتی دکترت عوض کن

ن پزشکم خوبه خیلی آروم آروم کار میکنه اخلاقشم خوبه حتی منشی...کارشم تمیزه چیزی ازش ندیدم

نه نمیذاره 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من یه بار رفتم دندون پزشک جوون بود همش دستمالیم میکرد دست میزد به پاهام و رونام و... این شد که دیگه ...

ن خدایی این اصلن رفتار زشتی من ندیدم تا الان