2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااره ولی اونا خیلی پررو ان.من بچه شهید دیدم با پررویی گفت این مملکت مال ماست چون بابامو دادم

اره خب حقشون از ما بیشتره 

چون تو بابا بالاسرت بوده واون با یتیمی بزرگ شده 

من فرزند شهیدو جانباز نیستم  اعتقادمو گفتم

عزیزم اونایی که با سهمیه قبول میشن مخصوصا جانبازان اصلا با بچه های دیگه مقایسه نمیشن 

من خودم سهمیه داشتم پدرم موجیه و حالش خیلی بده عصبی بیش از حد جوری که نشسته یهو بلند میشه ظرفارو میشکنه حتی تو خلوت دست خودش نیست 

دانشگاه سراسر کشور ی تعداد محدودی برای بچه های سهمیه کنار گذاشته مثال میزنم مثلا دانشگاه تهران اگه از رشته خاصی ۱۰۰نفر میگیره ۳۰صندلی برای بچه های سهمیه کنار گذاشته میشه 

من خودم سالی که کنکور داشتم از بین ۳۰۰۰نفر از بچه های سهمیه کنکور دادم یعنی ی رقابت بین سهمیه ها و اصلا کاری با بقیه بچه ها نداریم 

اگه میخواست عدالت نباشه من باید با رتبه زیر 2000 دانشگاه های تهران قبول میشدم ولی حتی ازادشم قبول نشدم پس اینطوری فکر نکنین 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

همه میگن نظری درمورد این ادما ندارم تقصیر اونا نیس و...

اما من میگم درسته اشتباه از پایه اس ولی این عزیزان حق انتخاب دارن میتوننن قبول نکنن استفاده نکنن 

خیلی از این عزیزان زرنگی میکنن برای استخدامی سهمیه ازاد شرکت میکنن زمان مصاحبه سهمیشون رو میکنن 

وقتی نگاه میکنیم نمیشه فقط قانون مقصر دونست

ااره ولی اونا خیلی پررو ان.من بچه شهید دیدم با پررویی گفت این مملکت مال ماست چون بابامو دادم

خب ببین اینجوریم هستن دیگه چه میشه گفت ولی این قانون کاشکی برداشته میشد درسته پدره رفت جنگ ولی کسی دیگه که پدرش نرفت حالا به هر دلیلی چی اون بدبخت گناه نداره تازه تودانشگاه ازادوغیرانتفاعی هم سهمیه شون هست

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
خدادحفظش کنه بارداری شیمیایی یعنی چی

مرسی عزیزم

یعنی قبل تخمک واسپرم ترکیب میشن امابه رحم نمیچسبه ودفع میشه فقط بتایکم میره بالا

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
عزیزم سهمیه هیئت علمی چیه؟ به کیا تعلق میگیره؟؟

به کسایی که والدینشون جزو هیئت علمی دانشگاه هستن. 

فرزندان اساتید. فکر می‌کنم تغییر رشته و جابجایی دانشگاه رو میتونن داشته باشن. 

دقیق اطلاع ندارم که  جزئیاتش چیه و الان هم هست یا نه. 

نور خواهی مستعد نور شو....