2777
2789
من رشتم انسانی بوده و نمیخواستمم دکتر بشم  ولی مطمئن باش بچه جانبازی که با سهمیه قبول میشه و ک ...

پ شما خبر نداری نصف اینایی ک دکترن و مگس میپرونن اما ادعا دارن همه جاهم هستن بچهای سهمیه دارن ک هیچی بارشون نیس شدن دکتر 

میدونستی رشته پزشکی بین بچهای سهمیه دار و تیزهوشان و نهااااایت نمونه میچرخه؟؟؟؟؟؟ اگر سهمیه نباشه ر ...

عددی کم نمیشه گفتم دیگه رقابتشون بین افراد کمتریه 

و برای دوستمونم گفتم دانشگاه با ادم شوخی نداره اگه کسی که پزشکی قبول شده و خودشو به بقیه نرسونه نمیتونه درسشم تموم کنه هیچکدوم از استادا برای دادن نمره نگاه به سهمیه بچه ها نمیکنن 

اون هرچی بگیره تلاشو خودشو تو اون درس نشون میده بچه های دیگه چون تلاش بیشتری داشتن تو دانشگاه راحت ترن ولی اونا باید خیلییی به خودشون فشار بیارن تا به بقیه برسن

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه خوبه 

باورتون میشه نیروهای طرحی ک سهمیه دارن زود استخدام میکنن بدون هیچ ازمونی (وزارت بهداشت)اما اونایی ک زحمت کشیدن درس خوندن بدون سهمیه کنکور قبول شدن درسشون ادامه دادن و حالا ک ب طرح رسیدن باید بدون اینکه استخدام بشن کار کنن 

اینم ی نمونه

من رشتم انسانی بوده و نمیخواستمم دکتر بشم  ولی مطمئن باش بچه جانبازی که با سهمیه قبول میشه و ک ...

چه فایده وقتی کسی که بیشتر تلاش کرده نتونسته وارد بشه

درهرصورت یک نوع حرام خواریه چون حق اون بود

اون ورودیش مهمه نه داخلش

چه فرقی میکنه؟؟ کسی که نتونه نمیتونه چه داخل دانشگاه چه قبلش 

دوست خودم بدون سهمیه قبول شد ولی تلاش نمیکرد و ۲بار مشروط شد ولی من همش معدلم بالای ۱۶بوده

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
عددی کم نمیشه گفتم دیگه رقابتشون بین افراد کمتریه  و برای دوستمونم گفتم دانشگاه با ادم شوخی ند ...

عزیزم شما ب کارنامت نگاه نمیکنی؟؟؟؟

کم میشه خوبشم کم میشه

خودم کنکور ارشد دادم هزارتا کارنامه از بچها دیدم و فرستادن ک سهمیه داشتن رتبه اصلیش بوده رسته در سهمیه هم بوده وقتی برا کنکور ارشد اینطوره یعنی برا کنکور سراسری ک مهم تره این طور نیس 

نگین توروخدا 

چه فایده وقتی کسی که بیشتر تلاش کرده نتونسته وارد بشه درهرصورت یک نوع حرام خواریه چون حق اون بود

چطوری حرام خوری میشه؟؟؟ میتونی توضیح بدی؟؟ 

چطوری حرام خوری میشه؟؟؟ میتونی توضیح بدی؟؟ 

توی کنکور کسی که درصدش بالاتر باشه و سهمیه نداشته باشه قبول نمیشه ولی اونی که سهمیه داره با نصف همین درصدا قبول میشه

انکار نکن که عین روز همه چی روشنه میتونم صدتا نمونه بیارم

عزیزم شما ب کارنامت نگاه نمیکنی؟؟؟؟ کم میشه خوبشم کم میشه خودم کنکور ارشد دادم هزارتا کارنامه از ب ...

دیدم کارناممو نوشته بود رتبه بین افراد سهمیه که مثلا ۳۰۰۰خوردی بودن ۱۰۰۰خوردی شده 

گفتم دیگه من بین ی تعداد محدودی سنجیده شدم و هر دانشگاهیم تعداد محدودی صندلی برای این بچه ها در نظر داره 

شما بین افراد زیادی کنکور میدی ولی دانشگاهم در مقابل جذب بیشتری داره از بچه های عادی 

مثلا اگر روانشناسی تهران ۱۰۰نفر بگیره ۳۰تاش بچه های سهمیه هستن چه جانباز چه منطقه 

توی کنکور کسی که درصدش بالاتر باشه و سهمیه نداشته باشه قبول نمیشه ولی اونی که سهمیه داره با نصف همین ...

قبول نمیشه چون تعداد بچه های بدون سهمیه زیاده و چون با بدون سهمیه ها سنجیده میشه رقابتش سخت تره 

بچه های سهمیه هم تعدادشون کمه ولی پذیرششونم تو دانشگاه ها کمتره و دوستم سهمیه داشته با رتبه ۵۵۰خوردی تهران قبول نشد و دانشگاه مازندران قبول شد رشته حقوق 

این اگه سهم خوری بود اون باید دانشگاه های تهران قبول میشد پس چرا نگرفتنش؟؟

و یکی از اشناهامون با رتبه ۱۸ سهمیه دانشگاه تهران حقوق قبول شد 

قبول نمیشه چون تعداد بچه های بدون سهمیه زیاده و چون با بدون سهمیه ها سنجیده میشه رقابتش سخت تره  ...

حالا هرچی انکار کنی بازم چیزیو که ما دیدیم از بین نمیره گلم 😅

میانگین درصد ۶۰ پزشکی شهر x نیاورد حتی پردیس ولی سهمیه دارش با میانگین ۲۰ همون کد رشته و روزانه ش اورد 

ما که دیگه گوشامون دراز نیست :)))) 

هستن اینجور افردا اما اونا هم مشکلات هاص خودشونو دارن نمونش دختر دایی خودم که حالا رفته دانشگاه آزاد ...

درست می گید

من خانواده شهید و جانباز نیستم و سهمیه هم ندارم

ولی درکش خیلی هم سخت نیست و بهشون حق می دم

میترسم تعلیق شم فقط اینو میگم اون دنیا صد برابرش باید حق کسایی که خوردن پس بدن

انشاالله 

مخصوصا اونایی که این قانون گزاشتن 

من که نمیبخشم از طرف خودم 

این اگه حق و الناس نیست پس چیه؟؟؟؟