2777
2789
ماه اخرم ماه اول اقدام بارداری شیمیایی داشتم ودفع شدماه6نتیجه گرفتیم ماه اخرکلی کارکردیم چله بریدیم ...

ببخشید ی سوال داشتم شما معاینه لگنی شدی؟؟

من هفته بعد میرم ۳۷هفته میخواستم بدونم کی معاینه میکنن تا اماده باشم

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
عزیزم اونایی که با سهمیه قبول میشن مخصوصا جانبازان اصلا با بچه های دیگه مقایسه نمیشن  من خودم ...

ببخشید من اینو میگم

کسی که به هررررررررررررر دلیلی موقعیت نداره درس بخونه و با سوادش به یه جایی برسه چرا باید جون مردم دستش باشه؟ خب میتونه بره کتابخونه 

میتونه بره کلاس خصوصی 

اینکه بگه من نمیتونم درس بخونم ولی دکتر هم میخوام باشم توقع زیادیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ی سوال داشتم شما معاینه لگنی شدی؟؟ من هفته بعد میرم ۳۷هفته میخواستم بدونم کی معاینه میکنن تا ...

نه نشدم سزارینم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
عزیزم اونایی که با سهمیه قبول میشن مخصوصا جانبازان اصلا با بچه های دیگه مقایسه نمیشن  من خودم ...

میدونستی رشته پزشکی بین بچهای سهمیه دار و تیزهوشان و نهااااایت نمونه میچرخه؟؟؟؟؟؟

اگر سهمیه نباشه رشته پزشکی ب حق بین همه بچها تقسیم میشه اونایی ک واقعا زحمت میکشن ن اینکه بخاطر ۵ درصد سهمیه ی عدد برای ۲۵ درصد ۲ عدد از جلو رتبشون کم بشه 

پس نگین ما جدا رقابت میکنیم و ...

به کسایی که والدینشون جزو هیئت علمی دانشگاه هستن.  فرزندان اساتید. فکر می‌کنم تغییر رشته و جاب ...

وای این دیگه خیلی ظلمه چون کسی که مدر مادرش استاد و هیئت علمی هستن شرایط زندگیشونم برای درس خوندن مساعد بوده این دیگه واقعا ستمه

اره خب حقشون از ما بیشتره  چون تو بابا بالاسرت بوده واون با یتیمی بزرگ شده  من فرزند شهی ...

عزیزم من برادر شوهرم شهید هست  اینو میگم که بدونی ازین دسته دور نیستم. 

ولی این واقعا حقشون نیست باید طور دیگه بهشون کمک بشه امتیازهای دیگه بدن نه با سهمیه برن بشینن پزشکی. 

پس این همه بچه یتیمی که پدرشون فوت میشه و با جون کندن مادرشون و کار کردن خودشون بزرگ میشن سهنشون کجاست؟؟؟ اونا یتیم بزرگ نشدن؟؟؟ 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
میدونستی رشته پزشکی بین بچهای سهمیه دار و تیزهوشان و نهااااایت نمونه میچرخه؟؟؟؟؟؟ اگر سهمیه نباشه ر ...

دختر عموم با سهمیه پزشکی اور. به خدا اگه یه کلمه درس خوند خودش میگفت قبول نمیشم چون چهار تا درسو اصلا نزده بود .ریاضی منفی بود

عزیزم من برادر شوهرم شهید هست  اینو میگم که بدونی ازین دسته دور نیستم.  ولی این واقعا حقش ...

ققبول دارم حرفتو.همینه که اشتباهات پزشکی زیاده چون یه عده کم سواد و بی مغز پزشک میشن

دختر عموم با سهمیه پزشکی اور. به خدا اگه یه کلمه درس خوند خودش میگفت قبول نمیشم چون چهار تا درسو اصل ...

همینطوره 

دوستانی ک سهمیه دارن میگن ما جدا رقابت میکنیم بله جدا رقابت میکنین اما دقیقا ۴۰تا ۵۰ درصد صندلی برای شماهاس 

اره خب حقشون از ما بیشتره  چون تو بابا بالاسرت بوده واون با یتیمی بزرگ شده  من فرزند شهی ...

عزیزم بابای منم رف جبهه 

چیکا کنم شهید نشد؟؟؟؟

چیکا کنم جانباز نشد؟؟؟؟

چ جوری میتونم حقم بگیرم ک بابام ی مدت رف جبهه سایش بالاسر خانوادش نبود؟؟؟؟

مگر اینکه دعا کنم جنگ بشه بابام بفرستم ازش بخوام حتما شهید بشو یا جانباز بشو برگرد تا بتونم حقمو از جبهه قبلت بگیرم 

حرفتون منطقی نیس عزیزم با احترام 

ببخشید من اینو میگم کسی که به هررررررررررررر دلیلی موقعیت نداره درس بخونه و با سوادش به یه جایی برس ...

من رشتم انسانی بوده و نمیخواستمم دکتر بشم 

ولی مطمئن باش بچه جانبازی که با سهمیه قبول میشه و کنار بچه هایی میشینه که خیلی تلاش کردن اگه اونم تلاش نکنه قطعا نمیتونه درسشو تموم کنه 

پس یا باید تو دانشگاه خیلی به خودش فشار بیاره یا نمیتونه درسشو تموم کنه استادا برای دادن نمیره نگاه به سهمیه نمیکنن 

من. وانشناسی دانشگاه سراسری قبول شدم 

درسته اولش من هیچی نمیدونستم وقتی بچه ها با استادا بحث میکردن یک کلمه نمیفهمیدم چون اونا تلاش بیشتر کرده بودن پس چاره ای نداشتم تا خودمو بهشون برسونم و واقعا دانشگاهمو به سختی گذروندم چون خیلی چیزا نمیدونستم و یکسره در حال درس خوندن بودم تا خودمو به بچه ها رسوندم 

در نهایت منم شدم هم سطح اونا

ولی اگه توجه نمیکردم مطمئنا نمیتونستم درسمو ادامه بدم

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻