2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به صدام لعنت می‌فرستم وقتی در باره این سهمیه ای ها می‌شنوم چون هشت سال مملکت مارو داغون کردن الان هم آثار اون جنگ که سهمیه ای ها هستن دارن مملکت مارو داغون میکنن

❤️
ااره حاضریم...خخخ یه عمر تامینیم

وای من که اصلاحاضرنیستم یه موازسربابام کم شه بخاطرم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
خخواهرشوهر من اصلا اصلا درس نخوند اصلا.کنکور داد رتبه 4هزار با سهمیه جانباز75درصد

هستن اینجور افردا اما اونا هم مشکلات هاص خودشونو دارن نمونش دختر دایی خودم که حالا رفته دانشگاه آزاد و استفاده نکرده اما از دو سالکی میزاشتنش مهد که کمتر کتک بخوره از یه جانباز شیمیایی انقدر یک طرفه قضاوت نکنید...

اونا تقصیری ندارن شما هم داشته باشی قطعا رد نمیکنی و استفاده میکنی 

فقط گله ام از جای جاش هست که با این قانونهای مسخره کسی رو جایی میذارن که حقش نیست و در توانش نیست. 

باز یه درصد سهمیه شهدا جانباز رو کنار بیای و بگی جونشون رو گذاشتن دیگه سهمیه هیئت علمی رو کجای دلمون بذاریم. 

کلا از نظر من کنکور و سهمیه چیز جالبی نیست. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
یه دبیری داشتیم سرکلاسش بحث ازاین شدکه چرااوناسهمیه بگیرن مانه منظورشهیداوجانبازابودگفت حاضرین الان ...

آره حاضریم والا کم از دست پدرم عذاب نکشیدم یک پدر خسیس بد دهن دارم که اصلا مخارج درس من رو نمیده

❤️
شما تازه باردار شدین؟ماه چندم اقدام گرفت

ماه اخرم

ماه اول اقدام بارداری شیمیایی داشتم ودفع شدماه6نتیجه گرفتیم ماه اخرکلی کارکردیم چله بریدیم داروگیاهی داروشیمیایی نمیدونم تاثیرکدوم بود

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖