2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجام بعضیا مانتو بعضیا هودی ولی یه خورده همدان نسبت ب بقبه شهرا کلا سروتره ولی روزا منم با مانتو د ...

شوهرم سربازی همدان بود‌.انقدر تعریف میکرد میگفت سرده و یخبندون.من باور نمیکردم.گفت بعد کرونا مسافرت میبرمت همدان وسط زمستون🤣

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
خرم اباد ک گرمه شبام گرمه اونجا😐😐 بعضیا هودی میپوشن اره اینجا هرکی هرطور بخواد میگرده 😂 ولی خب گ ...

نه میدونم همدان سرده منظورم اینه اینجامیپوشنپس شمام بپوشین چون شب بیرونید اصلا عیب نداره

ما رادیاتورارو روشن کردیم😐😐

ماتا خنک شدن هوا یکماه ونیم دوماه فاصله داریم هنوز

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
نه میدونم همدان سرده منظورم اینه اینجامیپوشنپس شمام بپوشین چون شب بیرونید اصلا عیب نداره

فداتشم والا خودمم نمیدونم چی کنم اصن شایدم کلا نرفتم ولی راستش دوس داشتم بپوشم یه مقدار از مانتو خسته شده بودم اینجا کمکی سرده بیشتریا ک مانتو میپوشن ولی بعضیام هستن ک هودی بپوشن کلا ادما بعد پاییز دو دسته میشن خب بعضیا گرمایین بعضیا سرمایی☺