2777
2789
میگم نکنه مخسره کنن ولی خب سردمم میشه با مانتو اخه😐اون سری رفتم مجبور شدم زودتر برگردم خونه بس سردم ...

اتفاقا بارونی رو من خیلی دوست دارم شیکه

مسخره کنن؟؟؟😂😂😂

نه بابا توجهی نکن بپوش مختص به پاییزه دیگه

ᵞᴼᵁ ᴹᴬᵞ ᴳᴱᵀ ᵀᴵᴿᴱᴰ ᴼᶠ ᴿᴱᴬᴸᴵᵀᵞ, ᴮᵁᵀ ᴺᴱᵛᴱᴿ ᴼᶠ ᴰᴿᴱᴬᴹˢ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون.ما هنوز مانتو تابستونه میپوشیم...

اینجام بعضیا مانتو بعضیا هودی ولی یه خورده همدان نسبت ب بقبه شهرا کلا سروتره ولی روزا منم با مانتو درمیام استثنا شبا چون سرد میشه میخوام اینو بپوشم

میگم نکنه مخسره کنن ولی خب سردمم میشه با مانتو اخه😐اون سری رفتم مجبور شدم زودتر برگردم خونه بس سردم ...

ما هنوز کولرمون 24ساعتی روشنه...🤦🤦

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
ده اینا☺😂

تو شهرتون الان مردم بارونی میپوشن؟

دوست ندارم مسخرت واس همین اینقد سوال میپرسم من خودمم همیشه این مشکلاتو دارم

من خرم ابادیم مثلا پسرا شبا میرن بیرون معمولا لباس کمی گرم میپوشن

اتفاقا بارونی رو من خیلی دوست دارم شیکه مسخره کنن؟؟؟😂😂😂 نه بابا توجهی نکن بپوش مختص به پاییزه د ...

اتفاقا مامانمم مث شما گفت 😂😂میپوشمممم ب هیشکیییم ربط ندارههه مخسرم کردن با پا میرم تو دهنشون

تو شهرتون الان مردم بارونی میپوشن؟ دوست ندارم مسخرت واس همین اینقد سوال میپرسم من خودمم همیشه این م ...

خرم اباد ک گرمه شبام گرمه اونجا😐😐

بعضیا هودی میپوشن اره اینجا هرکی هرطور بخواد میگرده 😂 ولی خب گفتم بپدسم زیاد ضایه نباشه شما همدانو با خرم اباد مقایسه میکنی؟

اتفاقا مامانمم مث شما گفت 😂😂میپوشمممم ب هیشکیییم ربط ندارههه مخسرم کردن با پا میرم تو دهنشون

😂😂😂😂حق گف دیگ😂😂😂😂

ن بابا نترس😂وای‌نمیستن بگن:" هه! این دختره رو نیگا چه ضایع بارونی پوشیده😂😂

ᵞᴼᵁ ᴹᴬᵞ ᴳᴱᵀ ᵀᴵᴿᴱᴰ ᴼᶠ ᴿᴱᴬᴸᴵᵀᵞ, ᴮᵁᵀ ᴺᴱᵛᴱᴿ ᴼᶠ ᴰᴿᴱᴬᴹˢ!