نکنه شما هم اهوازین😬😬😬ولی هوا نسبت به پارسال پریسال این موقع سال خیلی بهتر شده
نه عزیز ما بندریم
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای چه زود سرد میشه...ما.مهاجریم اینجا من سرمائیم تحمل سرما ندارم اصلا🥴...واسه همین ترجیح میدم تو مناطق گرمسیر باشم.ولی تا 15روز دیگه شهر خودمونم اینقد سرد نمیشه
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
آره ..من تا حالا اهواز نیامدم🙁نمیدونم سرماش چقدره...ولی احتمالا گرماش همون اندازه داغه که اینجا هست🥵😁