2777
2789

سلام.گوشی شولرمو دیروز رزدیون.گوشی لازمه.میشه یه کدشی ییر ۶ میبیون معرفی کنید که دوربینش خوب باشه و داغ نکنه و انتن دهیس خوب بلشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ردمی نوت 9 پرو

خدم دارم راضیم

شیش تومن خریدم نمد الان چند شده

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود 
شما داریش؟راضی هستین.قیمتش چنده؟

۶۴ گیگش حدود ۵.۵ قیمت دقیق ندارم شاید ۲۰۰ ۳۰۰ یشتر هم باشه

ولی عاااالیه

صفحه سوپرامولد شارژر ۳۳ وات

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
A32  ۶۵۰۰ خریدم دو هفته پیش

دوربینش خوبه؟گوشی قبلیش a50 بود،منظره و سلفی رو خوب میگرفت ولی از کتاب و دفتر دخترم عکس میگرفتیم کدر بود هر کاریم میکردیم شفاف نمیشد.الان البیته پولمون به ۶ میلیون میرسه