2777
2789
عنوان

مادر بزرگم فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 33 پست
خب میرفتی به یکی دوروز که نبود خوندنت.اینجوری روح مادربزرگتم شاد میشد .در زمان حیات که نبودی حداقل د ...

بخدا میخاستم برم 

تا برم قلم چی بیام رفته بودن همه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلگیرهکاش می‌توانستم باشماینقدر عجله ای رفتن ک من نتونستم برم

مامانبزرگم واسه من همه چیم بود کل زندگیم بود خیلی کمکم کرد از مامان بابام بیشتر دوسش داشتم همه جوره پشتم بود نمیذاشت کسی اذیتم کنه ولی من حتی نتونستم واسه اخرین بار ازش خداحافظی کنم بغلش کنم بوسش کنم 

هنوز بعد اینکه چند سال گذشته بازم برام دردناکه هر وقت یادم میوفته گریم میگیره

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

عزیزم 🫂 مادر بزرگا خیلی مظلومن منم یادشون افتادم 😭 صبور باش براش دعای خیر کن عزیزم بخشی از زندگی ه ...

خیلی مظلومانه و غریبانه فوت شد 

گفتم برم بعد کنکور ببینمش نمیدونستم اینقدر سریع میره

خیلی آدم بدی هست منم اصلا وابسته ی مامان بزرگم نیستم بمیره گریه هم نمی کنم

فکر می‌کنی عزیزم

مرگ ک میاد آدم بدی هارو فراموش می‌کنه و فقط خاطرات خوب از جلوی چشماش می‌ره 

فکر می‌کنی عزیزممرگ ک میاد آدم بدی هارو فراموش می‌کنه و فقط خاطرات خوب از جلوی چشماش می‌ره

متاسفانه خاطره خوب نداریم

شوهرش فروردین مرد از خوشحالی نمی دونستم چیکار کنم البته بروز نمیدادم که خوشحالم با اون هم هیچ خاطره خوبی نداشتم اون قدر که ظالم و ستمگر بود

چیکار کنم چجوری برم

کاشکی به خانواده میگفتی منم میخوام بیام

کسی نمونده باهاش بری؟

یا به مامانت بگو ببین میتونی با اتوبوس بری اگه داره یا تاکسی سرویس که اونو پیشنهاد نمیکنم خودمم میترسم بگو اوناهم درکت میکنن یعنی امیدوارم درکت کنن و قبول کنن

اگه اتوبوس داشته باشه از تهران تا گرگان ۸ ساعته با اتوبوس نه؟

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

[QUOTE=399343432]خیلی مظلومانه و غریبانه فوت شد  گفتم برم بعد کنکور ببینمش نمیدونستم اینقدر 

خودتو سرزنش نکن شاید این که ندیدیش هم دلیلی داشته من عزیزترین آدم زندگیم ی روز صبح خودش پاشد رفت بیمارستان بستری شد و  شبش اونجا فوت کرد