2777
2789
عنوان

کسی که تو کار کنکوره بیاد لطفا

118 بازدید | 20 پست

بچها من عاشق پزشکی ام

ولی پایه ام خیلی ضعیفه 

بشدددددت پایه بدی دارم

چند وقتی هست شروع کردم اما همش استرس نشدن و نرسیدن و نتونستن و اینا دارم

شماها بگین چیکار کنم؟ 

وقتی منطقی و واقع بینانه فک میکنم خیلیی بچهای درسخون و قوی و باهوشی هستن که میتونن قبول شن ولی من هیچکدوم اینارو نیستم:)زمانی هم دیگه‌نمونده🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته دیره خیلیا 6 ماه آخر شروع کردن و شده

هنوز وقت داری سفت و سخت و حسابی بخون ایشالا ب چیزی ک میخوای میرسی تمام توانتو باید بزاری و بهونه نیاری مثل الان ک دیره و ضعیفم و فلان 

اگه واقعا میخوای براش بجنگ اگه نشد هم میگی همه تلاشمو کردم 

ن اینکه بگی کاش تلاش میکردم شاید میشد

شروع کن و ادامه بده حداقل اگر ببازی از کسی که شروع نکرده بردی عزیزم هرچیزی که از ته قلبت بخوای و برا ...

نمیدونم چرا انقد استرس دارم‌

شروع کردم منظم میخونم برناممو پیش‌میبرم ولی ی نا امیدی بدی دارم آخه میدونی پشت کنکورم بعد خیلی اسمم تو دهن همه است همه فامیل همش بهم زنگ میزنن اگه نشم

هم آبروم رفته مسخره دست همه میشم هم آبروی خانوادم رفته هم خودم میشم یه آدم شکست خورده که به چیزی که میخاستمم نرسیدم:)

نمیدونم چرا انقد استرس دارم‌شروع کردم منظم میخونم برناممو پیش‌میبرم ولی ی نا امیدی بدی دارم آخه میدو ...

انظارت رو بیار پایین به همه بگو اصلا نمیخوام برم دانشگاه چه برسه پزشکی بگو دیگه خسته شدم حال درس خوندن ندارم وقتی اینکارو کردی دیگه داخل آرامش درست رو بخون و نگران بقیه نباش فقط سعی کن آینده ای که دوست داری رو بدست بیاری

نمیدونم چرا انقد استرس دارم‌شروع کردم منظم میخونم برناممو پیش‌میبرم ولی ی نا امیدی بدی دارم آخه میدو ...

یکی از چیزایی که جلوی موفقیت آدمو میگیره همین افکاره 

باید فکراتو بریزی دور و فقط و فقط تمرکز رو یادگیری باشه 

انظارت رو بیار پایین به همه بگو اصلا نمیخوام برم دانشگاه چه برسه پزشکی بگو دیگه خسته شدم حال درس خون ...

من سیم کارتم کلا در اوردم و جواب کسیو نمیدم

هیچ جاهم نمیرم

اما همه خبر دارن منم فقطططط استرس بقیه رو دارم میدونم الان بحث داغشون فقط منم 

با دختر خالم در ارتباط بودم که اون میومد بهم‌میگف چیا میگن دیگه سیم کارتمو کلا در اوردم انقد برای حرف بقیه نگرانم نمیزاره آرامش داشته باشم🥲

چجوری؟

جواب تماس و پیام هایی ک اذیتت میکنه رو نده بگو گوشیم پیشم نیست

اخبار و چیزایی ک باعث میشه افکارت بهم بریزه رو دنبال نکن

افکاری ک اذیتت میکنه رو هر روز نیم ساعت وقت بزار بنویس و بهشون فکر کن ولی جز اون تایم ب خودت اجازه فکر کردن نده

یا اگه میتونی با کسی صحبت کنی در مورد دغدغه هات ک امن باشه حالتو بدتر نکنه میتونه مفید باشه

مطمئن باش هر چقدر برای هرچیزی تلاش کنی تهش مزد تلاشتو میگیری

سلام ، امیدوارم با درس خوندن خسته نباشید . 

درس زیست یکی از مهمترین دروس کنکور و آزمون های نهایی هست . شما میتونید با تمرکز روی درس زیست انشالله در دانشگاه و رشته ای که مدنظرتونه قبول بشید 🪴

من دانشجوی پزشکی یزد هستم دوره روزانه . زیست کنکورم رو ۷۵ زدم هم کنکور اول هم دوم . آزمون بین المللی آیمت هم بیولوژی اش رو کامل (بدون هیچ غلطی ) زدم . 

خواستید مدارکش هم بفرستم براتون .

اگر تدریس بخواهید یا رفع اشکال به هر دوزبان فارسی و انگلیسی میتونم برای زیست کمکتون کنم .