2777
2789
شوهرم که می گه نه ولی خوشم اومد گفتی جاریه با شما رفت و آمد می کنه البته شماهم باشعورید اذیتش نمی کن ...

ما چرا خودمونو به خاطر عمم بد کنیم بین ما فقط احترام هست اتفاقا رفت و امد خوبه چون وقتی اون دوتا پشت سرش حرف میزنن ما باور نمیکنیم البته به روشون نمیاریم

وقتی  مادرم مثلا بیمارستان بود قبل همه زنگ میزنه احوالشو میپرسه بعدم میاد عیادت احترام احترام میاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چرا خودمونو به خاطر عمم بد کنیم بین ما فقط احترام هست اتفاقا رفت و امد خوبه چون وقتی اون دوتا پشت ...

آخه ما اصلا نمی فهمیم. عروس خاله شوهرم فوت کرد ما بعد سه هفته فهمیدیم اتفاقی زنگ زدم خاله ش گفتم من خبر نداشتم پدرشوهرم گفت چرا بهش گفتی

مردا که حواسشون به این چیزا نیست. خودمم حواسم نبود حالم بد بود. بعدا فکرشو کردم دیدم هیشکی تسلیت نگف ...

آره دیگه واقعا تو اون شرایط نمیشد،ایشالا خدا خودش جواب کاراشونو بده سرشون به سنگ بخوره بدونن که نباید یه همچین رفتارایی داشته باشن.

آره دیگه واقعا تو اون شرایط نمیشد،ایشالا خدا خودش جواب کاراشونو بده سرشون به سنگ بخوره بدونن که نبای ...

ممنون گلم ولی مثلا بیست سال دیگه چه فایده عمرمون رفته. کاش آدمهایی بهتری بودیم قبل رفتن ازین دنیا😕

۱۲ سال همه کارای عروسیمم خودم کردم

چطور تحمل کردید واقعا سخته این همه تبعیض رو ادم ببینه

ولی همه فامیل شوهرت قطعا بد نیستن 

با خوبها رفت و امد کنید بهتره شما احتیاجی به کسی ندارید ولی مادر شوهرت حق نداشته شما را تحریم کنه

این تحریمو امریکا علیه ایران نکرده

فردا روز بچه هات بزرگ میشن میخوای عروسی بگیری تنها که نمیشه 

چطور تحمل کردید واقعا سخته این همه تبعیض رو ادم ببینه ولی همه فامیل شوهرت قطعا بد نیستن  با خ ...

آخه اصلا منو نمی شناسن فامیلش این چند سال نذاشتن همو بشناسیم. تو مراسم ختم عموش رفتیم مادرشوهرم گفت چرا اومدی بعد از کنارم تکون نخورد اصلا نمی ذاشت با فامیل شوهرش تنها باشم. اونا خوش و بش یا تشکر می کردن حالش بد شده بود.

آخه اصلا منو نمی شناسن فامیلش این چند سال نذاشتن همو بشناسیم. تو مراسم ختم عموش رفتیم مادرشوهرم گفت ...

الان من جای فامیلهای شوهرت بودم میگفتم این عروسش چقدر خودشو میگیره که هیج جا نمیاد به ما افتخار نمیده 

کم کم درست میشه

بعدم زنگ زد دخترش دعوا که چرا نیومدی این جات اومده جلو خودم

دوسه بار جواب بدید با احترام خودشو جمع میکنه شما جای خودت رفتی پس کار اون نادرست هست دفعه بعد اصلا پیششون نشین عمدا دیرتر برو جای دیگه بشین