2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمی ذارن با هم برخورد داشته باشیم مادرشوهرم تمام مراسم های خواهرشوهرم نذاشت ما بریم هماهنگ کردن ...

کارشون چقدر زشت و بی ادبانه است،عوض اینکه افتخار کنن بدتر ناراحت میشن از نظر عقلی مشکل دارن ببخشیدا.

شما خودتون با فامیل شوهرتون و خودتون رفت و امد کنید  من عمم سه تا عروس داره عروس بزرگه غریبه ه ...

مامانم مرد کسی از فامیل شوهرم تسلیت نگفت. بعد چند ماه یکی از زندایی های شوهرم با داییش اومدن خونمون عذرخواهی کردن گفتن ما اصلا نمی دونستیم به ما نگفتن مامانتون مرحوم شده وگرنه میومدیم.

اینجوری ام جالبه ولی نمی دونم اونا بخوان یا نه🤔

یکی دوبار تست کن 

تلفنی هم میتونی شروع کنی مثلا مریض بودن یا شادی داشتن زنگ بزن تبریک بگو یا حال و احوال کنید 

بعدم کم کم حضوری میرید اگر دیدید رفتارشون بد بود دیگه نمیرید ولی تنها نمونید اینم بدونید جاریات حسودی میکنند شما اصلا خودتو نباز

یکی دوبار تست کن  تلفنی هم میتونی شروع کنی مثلا مریض بودن یا شادی داشتن زنگ بزن تبریک بگو یا ح ...

شوهرم که می گه نه ولی خوشم اومد گفتی جاریه با شما رفت و آمد می کنه البته شماهم باشعورید اذیتش نمی کنید

خدا بیامرزه،باید به همسرتون میگفتین تو مراسماتون دعوت میکرد فامیلاشو.

مردا که حواسشون به این چیزا نیست. خودمم حواسم نبود حالم بد بود. بعدا فکرشو کردم دیدم هیشکی تسلیت نگفته زنداییش هومد لو داد.

گفت مادرشوهرم به هیچکدوم نگفته.

حالا بالای اون جاریم مرده بود اتوبوس گرفتن همه رو بردن شهرستان