2821
2789
عنوان

کارشناسی پیوسته

104 بازدید | 11 پست

من یخورده گیج شدم کارشناسی پیوسته یعنی چی الان من بخوام برم مثلا دانشگاه ازاد ثبت نام کنم نوشته دفترچه کارشناسی پیوسته دانشگاه ازاد کارشناسی پیوسته یعنی چی دقیقا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون برای ورود به دانشگاهه که میخوای لیسانس بگیری یکی به من بگه چرا دانشگاه علوم تحقیقات واحد حقوق ن ...

عزیزم احتمالا تو دفترچه با ازمون باشه یا بدون ازمون چک کن

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

کارشناسی پیوسته 4 سال میخونی لیسانس میگیری 

کاردانی یا ناپیوسته 2 سال میخونی فوق دیپلم میگیری 

بعد باید دوباره کنکور بدی برای کارشناسی 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

کارشناسی پیوسته 4 سال میخونی لیسانس میگیری کاردانی یا ناپیوسته 2 سال میخونی فوق دیپلم میگیری بعد بای ...

موقع نتایج کنکور کسی رو میشناختی که براش سهمیه پنج درصد زده باشن با اینکه سهمیه نداشته یعنی سنجش اشتباه زده باشه؟

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

کارشناسی پیوسته ۴ سال میخونی مدرک لیسانس میگیریاما کاردانی ۲ سال میخونی مدرک فوق دیپلم میگیری

موقع نتایج کنکور کسی رو میشناختی که براش سهمیه پنج درصد زده باشن با اینکه سهمیه نداشته یعنی سنجش اشتباه زده باشه؟

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

موقع نتایج کنکور کسی رو میشناختی که براش سهمیه پنج درصد زده باشن با اینکه سهمیه نداشته یعنی سنجش اشت ...

نه .. عجیبه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

موقع نتایج کنکور کسی رو میشناختی که براش سهمیه پنج درصد زده باشن با اینکه سهمیه نداشته یعنی سنجش اشت ...

نمیدونم اینو تا جایی که میدونم اشتباه نمیشنن شاید ایثار گری دارن

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز