2777
2789
عنوان

با مرگ فاصله زیادی ندارم💔

723 بازدید | 57 پست

نمی‌دونم باور میکنید یا نه ولی به معنای واقعی کلمه من همین روزا قراره از این دنیا برم.هنوز خودم تو شوکم.نمیترسم ولی حس و حالم عجیبه.میدونم این تاپیک هم خیلی مورد توجه قرار نمیگیره ولی در هر صورت از همتون می‌خوام حلالم کنید 🙏🌹من آدم رکی هستم و ممکنه دل خیلیا رو شکسته باشم عاجزانه می‌خوام حلال کنید.خواهش دومم اینه برای خانوادم دعا کنید می‌دونم بعد از رفتنم قراره کلی غصه بخورن خودم از الان دعا میکنم خدا بهشون صبر بده😔دارم با اشک می‌نویسم اینارو. تو این مدت که از کاربرای اینجا بودم خیلی چیزا یاد گرفتم مثل دوست های عزیزی بودید که از کمک هاتون برا حل مشکلات بقیه دریغ نکردید هیچوقت.باورم نمیشه دیگه قرار نیست صبح ها از خواب پاشم کارای هر روزمو انجام بدم و بیام اینجا🙃دیگه دارم برا همیشه میرم.

در نهایت اگر میتونید در رابطه با تاپیک قبلی هم راهنمایی کنید.منم مثل همه آدما حریم شخصی داشتم و نمیخوام بعد مرگم کسی اطلاع پیدا کنه پس خواهشاً اگر میتونید کمکم کنید🌹

از کجا میدونی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرنوشت همه همینه ..... برای ارامش روحت چ این دنیا چه دنیای ابدی دعا میکنم ❤🧡

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤