2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده حالا میگه بیا خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 53 پست

فقط پیامکی بوده ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پروعههه رو داره

عزیزم باید بساد دنبالت مامانت واقعا بده ک میخواد تورو سبک کنه خودت نرو ک زودتر برمیگردی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
کسی که ی کاریو انجام میده مطمئن باش برای بار دومم انجام میده  مگر اینکه بد مچه شو گرفته باشی ق ...

دقیقا

دزدی و قتلم فقط بار اول سخته بار دوم راحت میشه و دفه های دیگ تبدیل ب عادت میشه...نمونش شوهر خائن خودم..تا طلاق رفتیم حتی حق طلاق گرفتم باز انجام داده تبدیل ب عادت و مرض شده براش🙂

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
فقط پیامکی بوده ؟؟

نمی‌دونم پیامارو دیدم عکساشم دیدم صدتا قفلم داره گوشیش ماشینم زیر پاشه سرکارم نمره اصلااااا دیگه بهش اعتماد ندارم چن بار ازش دیدم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
مامانمم دقیقااا حرفهای تورو میزنه میگه به خودت برس محلم نده خونه رو خالی نکن اما نمیتونم واقعا داغون ...

عزیزم وقتی پشتیبان نداری خودت هم موقعیت طلاق و مستقل شدت  نداری پس خونتو ترک نکن نذار بفهمه پشتیبان نداری 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اره خب خیانت خرابترین مرحله زندگیه هرزن ومردی هست ولی شوهرش خراب کرده این باید درستش کنه؟

چون بچه داره دیگه من و تو و لج بازی معنا نداره قبل بچه باید فکر جدایی و درست کردن و این حرفا بود الان به خاطر جگرگوشش بهتره زندگیشو سامون بده

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
نمی‌دونم پیامارو دیدم عکساشم دیدم صدتا قفلم داره گوشیش ماشینم زیر پاشه سرکارم نمره اصلااااا دیگه بهش ...

ادم بیکار اخرش این میشه دیگه با ماشین ول میگرده و خیانت میکنه

چون بچه داره دیگه من و تو و لج بازی معنا نداره قبل بچه باید فکر جدایی و درست کردن و این حرفا بود الا ...

اره خب بخاطر بچش مجبوره ولی بنظرم شوهرش خیلی پروعه ک میگه اومدی اومدی نیومدی دیگه نمیام دنبالش زبونشم درازه تازه

لایک نکنید                      
باید حسابی زهر چشم بگیری ازش کثافت اشغالو ب حرف هیچکی گوش نده نبخشش بزار ب گوه خوردن بیفته یکم سخته ...

می‌دونم اما اینجا هم نمیشه وایسم بچم اذیت مکنه مامانم و بابا ناتنی هم از دیشب همش میگن ها برو خونرو خالی نکن الانم میگه برو مامانم داغونم دلمم نمخه پیش اینا باشم اما دوستم دارم به گوه خوردن راضیش کنم اما اونجور آدمی نیس

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...